Είναι στην ηλεκτρική καρέκλα της φετινής σεζόν και... όχι τυχαία. Λάτσιος, Σασλόγλου και Μαραγκουδάκη κινούνται σε διαφορετική φιλοσοφία και η πρώτη μεγάλη αποτυχία μπορεί τους στείλει σπίτι....
Ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 έχει στρώσει ένα πολύ στέρεο πρόγραμμα μέχρι τις 18.00 το απόγευμα. Το slot 18.00-21.00 αποτελεί μεγάλο στοίχημα, ενώ αρκετοί είναι οι.... αγωνιώδεις ψίθυροι για την ανταπόκριση που θα έχει το νέο τηλεπαιχνίδι της Μπεκατώρου. Προσωπικό στοίχημα για τον Γιάννη Λάτσιο είναι και το κυριακάτικο show των Μουτσινά- Μακρυπούλια. Φυσικά, ό,τι και να στραβώσει, μπορεί να τα καλύψει το πιθανό μεγάλο σουξέ των Νομάδων...ή να τα αποτελειώσει.

Μεγάλη αμφισβήτηση υπάρχει στον Alpha για την επιλογή των δύο τηλεπαιχνιδιών στη ζώνη 16.00- 18.00, ενώ αγωνία επικρατεί για τον τυφώνα των ριάλιτι που μπορεί να πλήξει τα σήριαλ.

Όσο για την Άλκηστι Μαραγκουδάκη; Φέτος ξεκινά σαν κάτοχος του τροπαίου της περσινής χρονιάς. Η απογευματινή ζώνη θεωρείται πολύ δύσκολο στοίχημα, είναι αμφίβολο εάν οι άνθρωποι του σταθμού πιστεύουν τόσο πολύ στο ρεάλιτι μόδας. Οσο για τα shows της prime time; Ο τυφώνας Survivor έχει δώσει μεγάλη εμπιστοσύνη στη διαφημιστική πιάτσα και ήδη υπάρχει ικανοποιητική τοποθέτηση προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]