Ανατροπή στον Alpha - Κάθε Πέμπτη τελικά το 'Νυφικό'...

0

Αλλαγή ,ή καλύτερα ανατροπή, έχουμε στον Alpha όσον αφορά τον προγραμματισμό του.Η νέα, εβδομαδιαία κωμωδία των Ανδρέα Γεωργίου - Βάνας Δημητρίου - Κούλλη Νικολάου, με τίτλο
,Κόκκινο Νυφικό, γνωρίζαμε πως επιλογή του καναλιού ήταν να τοποθετηθεί στη βραδινή ζώνη
(23.00) της Δευτέρας, κι αυτό ήταν δεδομένο. Ωστόσο, το κανάλι άλλαξε τα σχέδιά του, κι έτσι , όπως και επίσημα ενημέρωσε χθες με ένα...ιδιαίτερο δελτίο Τύπου (βλ. παρακάτω), το ανατρεπτικό σίριαλ ,Κόκκινο Νυφικό, θα προβάλλεται τελικά κάθε Πέμπτη βράδυ κ' όχι Δευτέρα, και η πρεμιέρα του θα γίνει την Πέμπτη , 5 Οκτωβρίου, στις 22.45.


Εν ολίγοις, η νέα αυτή σειρά θα παίρνει lead in ή από το ΣΟΪ ή από τη ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, 2 σίριαλ που θα βγαίνουν κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τις 9 έως και τις 11 αντίστοιχα. Έτσι ,με την εν λόγω απόφαση, ο Alpha γλυτώνει τη μετωπική σύγκρουση με το νέο σατιρικό πρόγραμμα του Κανάκη στον ΑΝΤ1 , που θα βγαίνει κάθε Δευτέρα .Ποιος ,όμως, θα είναι ο...αντίπαλος του ''Νυφικού'' σε επίπεδο μυθοπλασίας; Αυτό αναμένεται να ξεκαθαριστεί το προσεχές διάστημα, καθώς ακόμα δεν γνωρίζουμε αν ο ΑΝΤ1 τις Πέμπτες θα έχει 4χχχ4 (Αρβανίτης), ή Χωρισμένα παλληκάρια (Θωμόπουλος).  

Πάντως, το δεδομένο είναι πως ,σε επίπεδο μυθοπλασίας πάντα, το ''Νυφικό '' θα έχει απέναντί του ομοειδές προϊόν, καθώς και οι 2 σειρές του ΑΝΤ1 είναι κωμωδίες. Έτσι ,η εν λόγω μάχη αναμένεται δύσκολη αλλά κι ενδιαφέρουσα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !