Σοκάρουν τα χέρια του χρυσού Ολυμπιονίκη μετά από 965χλμ κωπηλασίας

Unknown
0

Σοκαρισμένος από το θέαμα που και ο ίδιος αντίκρισε, ο Βρετανός Χρυσός Ολυμπιονίκης Άλεξ Γκρέγκορι, φωτογράφισε τα χέρια του μετά από κωπηλασία 9 ημερών και 965 χιλιομέτρων στην Αρκτική, σπάζοντας 11 παγκόσμια ρεκόρ και ανέβασε τη φωτογραφία στα social media. Όπως ήταν αναμενόμενο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral.


O δυο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης αποφάσισε να διανύσει την απόσταση μεταξύ Νορβηγίας και Ισλανδίας μαζί με την ομάδα του κωπηλατώντας στον παγωμένο Ωκεανό, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα σχολείο στα Ιμαλάια.

Οι καιρικές συνθήκες έβγαλαν εκτός λειτουργίας τα ηλιακά φορτιζόμενα ηλεκτρονικά συστήματα της Λέμβου, αναγκάζοντας την ομάδα να διακόψει την πορεία της και να σταματήσει στο στο απομονωμένο νησί Jan Mayen της Νορβηγίας.

«Αυτά είναι τα χέρια μου έχοντας περάσει τόση ώρα μέσα σε βρεγμένα γάντια. Οι φουσκάλες δεν είναι τόσο σοβαρές σε αυτή τη δοκιμασία στον Πόλο, αλλά το κρύο και η υγρασία πέρασαν μέσα από το δέρμα», ανέφερε ο αθλητής στο Twitter μόλις σταμάτησε.
«Δεν ήμουν ποτέ ξανά βρεγμένος για τόση πολλή ώρα. Το κρύο φτάνει μέχρι τα κόκκαλα. Γύρω μας υπάρχει μόνο πάγος και ο σκούρος γκρίζος ωκεανός. Δεν υπάρχει αντίληψη της απόστασης», δήλωσε στην βρετανική Telegraph.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !