Έκκληση σε όλους τους ευαισθητοποιημένους Έλληνες απευθύνει ο πατέρας της 8χρονης
Ευαγγελίας Στυλιανής, από τα Χανιά Κρήτης, που εδώ και 1,5 χρόνο έχει διαγνωστεί με επιθηλιακό όγκο Wilms. Όπως ο ίδιος τονίζει, η μικρή Ευαγγελία που μάχεται με τον καρκίνο πρέπει άμεσα να μεταφερθεί σε ένα κέντρο του Λονδίνου, όπου οι γιατροί δίνουν περιθώρια ελπίδας για την αντιμετώπιση της κατάστασης της.

"Έχει εφαρμόσει όλα τα πρωτόκολλα θεραπείας χωρίς αποτέλεσμα, χωρίς να υπάρχει ελπίδα από εδώ. Οι γιατροί στο Λονδίνο βρήκαν πράγματα να κάνουν και μας δίνουν βάσιμες ελπίδες" ,ανέφερε ο ίδιος. Στο συγκεκριμένο κέντρο γίνονται πειραματικές θεραπείες.

Για να δεχτούν ,όμως, την 8χρονη θα πρέπει να προκαταβληθεί το ποσό των 350.000 λιρών δηλαδή περίπου 380.000 ευρώ. "Κοιτάζω να κάνω ό,τι μπορώ για το παιδί μου και ζητώ και τη βοήθεια όλων. Αυτό που ζητάμε είναι υποστήριξη και αν δεν είναι δυνατό κοινοποίηση ώστε να διαδοθεί όλο αυτό. Το παιδί έπρεπε να είναι από σήμερα στο Λονδίνο" ,αναφέρει ο ίδιος, που εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα είναι άνεργος ,όπως επίσης και η σύζυγός του, προσπαθώντας,όπως αναφέρει το cretalive.gr,  να συγκεντρώσουν χρήματα εκποιώντας την περιουσία τους...

Στοιχεία επικοινωνίας για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν: 
Καστριν;aκης Αλέκος, ale-kastrinos@hotmail.gr ,
τηλ.: 6999685448

ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΕΒΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ(Μητέρα της μικρής) GR08 0171 6350 0066 3510 6838 558 / BIC : PIRBGRAA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]