Στο 50% η έκπτωση στα ακτοπλοϊκά των αναπληρωτών

Unknown
0

Σημαντική πρωτοβουλία έλαβαν τα υπουργεία Παιδείας και Ναυτιλίας για την μετακίνηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που πρόκειται να μεταβούν σε κάποιο νησί, όπου αποτελεί τον τόπο διορισμού τους.


Οι ίδιοι θα έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια με τις εταιρείες BLUE STAR FERRIES, SUPERFAST FERRIES, ANEK LINES, HELLENIC SEAWAYS και MINOAN LINES.

Τα συναρμόδια υπουργεία, θεωρώντας ιδιαίτερης σημασίας την πλήρη στελέχωση των εκπαιδευτικών μονάδων των νησιών, συνέτειναν τις προσπάθειές τους, έτσι ώστε να υπάρξει επιδότηση της ακτοπλοϊκής μετακίνησης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, που πρόκειται τις επόμενες μέρες να μεταβούν στον τόπο διορισμού τους.

“Με γνώμονα την πάγια θέση της Κυβέρνησης για τη στήριξη των λειτουργών εκπαίδευσης, αλλά παράλληλα και την ενίσχυση της νησιωτικότητας, με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή κοινωνικών αγαθών, όπως είναι η Παιδεία, στους νησιώτες, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου και ο αρμόδιος για θέματα νησιωτικότητας, Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, συνεργάστηκαν στενά και για πρώτη φορά εφαρμόζεται το παραπάνω μέτρο που πρόκειται να διευκολύνει 4.000 περίπου αναπληρωτές οι οποίοι θα αναλάβουν υπηρεσία στα νησιά μας”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συνεπώς, από σήμερα 6 Σεπτεμβρίου - ημέρα δημοσίευσης της υπουργικής Απόφασης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με θέμα «Προσλήψεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2017-2018» - και έως τις 10 Σεπτεμβρίου, αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές μπορούν να απευθύνονται στα εκδοτήρια εισιτηρίων των προαναφερόμενων εταιρειών ώστε, με την επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και της Αστυνομικής Ταυτότητας, να λαμβάνουν την έκπτωση.

Περαιτέρω, η επιδότηση της μετακίνησης των εκπαιδευτικών περιλαμβάνει το νησί, όπου είναι η έδρα του νομού στον οποίο διορίζονται, αλλά και τη μετακίνηση στον νησί όπου τοποθετούνται.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί η πολύ καλή συνεργασία που καλλιεργήθηκε μεταξύ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) για την υλοποίηση αυτής της δράσης. “Ενώ πρέπει να σημειωθεί, ιδιαίτερα, η άμεση και θετική ανταπόκριση των ακτοπλοϊκών εταιρειών BLUE STAR FERRIES, SUPERFAST FERRIES, ANEK LINES, HELLENIC SEAWAYS και MINOAN LINES, οι οποίες επιδεικνύοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο, συμβάλλουν σημαντικά σε αυτή την πρωτοβουλία”, αναφέρει σχετικώς το αρμόδιο υπουργείο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !