Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που πρωταγωνιστούσε μέχρι πέρσι στο σίριαλ ,Οι Συμμαθητές, φέτος θα τη βλέπουμε μέσα από το νέο σίριαλ του καναλιού, 4ΧΧΧ4. Η ηθοποιός ,σε συνέντευξή της
στο περιοδικό, Τηλεόραση, μιλά για το στόρι αλλά και για το πώς ήρθε η πρόταση να μπει στο καστ...

Πώς προέκυψε η πρόταση για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «4ΧXX4»; 

Η πρόταση ήρθε αναπάντεχα, ήταν ένα δώρο από το πουθενά. Με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης Αρβανίτης, λίγο πριν φύγω για διακοπές, τον Ιούνιο. Μου άρεσε πολύ αυτό που διάβασα, μου άρεσε ο Δημήτρης, είναι ένας άνθρωπος με προσωπικότητα, τα βρίσκουμε πολύ καλά, έχουμε κοινό χιούμορ. Και για μένα είναι από τα πιο σπάνια πράγματα να τα βρίσκεις με τους ανθρώπους που δουλεύεις, σου παίρνει όλη την κούραση. Όταν συνυπάρχεις καλλιτεχνικά με άτομα που έχετε τους ίδιους κώδικες, τα πράγματα γίνονται απλά, δεν περιπλέκονται. Ένας ακόμη σημαντικός λόγος είναι οι άλλες τρεις πρωταγωνίστριες. Η Κατερίνα Μισιχρόνη, η Θωμαΐς Ανδρούτσου και η Νίκη Γρανά, είναι εξαιρετικά πλάσματα.  

Το story τι πραγματεύεται;  

Είναι τέσσερις φίλες από το σχολείο που έχουν να συναντηθούν πολλά χρόνια και κάνουν ένα reunion με αφορμή τον γάμο της Κατερίνας Μισιχρόνη. Αποφασίζουμε, λοιπόν, να βάλουμε ένα στοίχημα για να δούμε αν οι σύντροφοί μας είναι πιστοί. Τραβάει η καθεμία ένα χαρτί για να δει ποιο σύντροφο της άλλης θα διεκδικήσει. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι πρόκειται για μία ρομαντική κομεντί, ένα είδος που δεν το συναντάμε συχνά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]