Νίκη Γρανά: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στο «4χχχχ4»

Unknown
0

Η Νίκη Γρανά θα υποδυθεί την Βερόνικα στην νέα σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη και είναι πού χαρούμενη καθώς πρόκειται για έναν κόντρα ρόλο.


«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης Αρβανίτης και μου πρότεινε έναν κωμικό ρόλο, πέταξα από την χαρά μου. Ήταν μια πρόκληση για μένα. Όταν δε, μου είπε ότι θα υποδυθώ μια κοπέλα που ζει μαζί με το αγόρι της τον Αιμίλιο σε κοινή μεζονέτα, αλλά σε διαφορετικούς ορόφους για να έχουν με αυτόν τον τρόπο μεγαλύτερη ελευθερία στη σχέση τους, προβληματίστηκα έντονα, γιατί εγώ δεν θα το έκανα στην προσωπική μου ζωή. Το θεωρώ πολύ προχωρημένο γι΄αυτό και με ιντριγκάρει ως ιστορία» εξήγησε στην espresso η Νίκη Γρανά και συνέχισε:

«Αλλά και όλη η υπόθεση του σεναρίου είναι πολύ σουρεαλιστική. Τέσσερις παιδικές φίλες που έχουν χαθεί με τα χρόνια συναντιούνται με αφορμή τον γάμο μιας εξ αυτών και τους έρχεται η φαεινή ιδέα να τσεκάρουν την πίστη των συντρόφων τους. Πραγματικά αυτό το παιχνίδι που τους έρχεται στο κεφάλι, να φλερτάρουν η μια τον άνδρα της άλλης, θέλει πολύ κουράγιο. Εγώ, σαν Νίκη δεν θα έμπαινα σε αυτή την διαδικασία, γιατί με τρομάζει και μόνο η ιδέα σε τι είδους ιστορίες θα μπλέξω και τι θ’ ανακαλύψω. Με λίγα λόγια προτιμώ την ησυχία μου. Άλλωστε, η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, πόσο μάλλον όταν η γάτα παίζει με τις ερωτικές σχέσεις και την αιώνια διαμάχη των δυο φίλων»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !