Έκλεισε το 4ο ζευγάρι! Aυτοί έδωσαν τα χέρια με τον ALPHA και μπαίνουν στη ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ...

0

Αλλαγές θα υπάρξουν και φέτος στην σειρά, “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, και αυτές έχουν να κάνουν με τα δύο ζευγάρια που θα αντικαταστήσουν τους Γιώργο Χρυσοστόμου – Νάντια
Κοντογεώργη και Κωνσταντίνο Πλεμμένο – Φωτεινή Αθερίδoυ. Όσον αφορά το μεσαίο ηλικιακά ζευγάρι, έχουν κλείσει ως γνωστόν οι Σπύρος Τσεκούρας και Άννα Κουτσαφτίκη, ενώ τον τελευταίο καιρό οι ιθύνοντες της σειράς προσπαθούσαν να βρουν τους κατάλληλους ηθοποιούς για το ζευγάρι των 25άρηδων.

Η προσπάθεια που κατέβαλαν οι άνθρωποι της σειράς ήταν τεράστια και όπως όλα δείχνουν, επέλεξαν δύο νέους και ταλαντούχους ηθοποιούς, οι οποίοι θα ταιριάξουν μια χαρά στο κλίμα και τη φιλοσοφία της «Μουρμούρας».Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πουμεταφέρει ο Γιώργος Σκρομπόλας στο zappIT.gr, το τέταρτο ζευγάρι της σειράς θα είναι η Μαρία Χάνου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Οι δύο ηθοποιοί είχαν φοβερή χημεία και ταίριαζαν απόλυτα στο προφίλ που είχαν ετοιμάσει οι σεναριογράφοι.  Η Μαρία είναι η κόρη του Ταξιάρχη Χάνου και της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ενώ ο Σπύρος είναι σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη!



Ο Alpha στηρίζει την ελληνική μυθοπλασία… Κόντρα στους καιρούς που θέλουν τον κόσμο να παρακολουθεί μετά μανίας τα ριάλιτι επιβίωσης, ο Alpha συνεχίζει να επενδύει στην καλή ελληνική μυθοπλασία! Η σειρά ,«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο οι άνθρωποι της παραγωγής και του καναλιού την στηρίζουν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !