Τα συμπεράσματα των εμπειρογνωμόνων.Με 320 χιλιόμετρα έτρεχε η Πόρσε στο δυστύχημα που συγκλόνισε τη χώρα

0
Στα καίρια ερωτήματα για το τραγικό δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου απαντά η έκθεση πραγματογνωμοσύνης που έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα
με το ρεπορτάζ του «Έθνους», η ταχύτητα που είχε αναπτύξει η μοιραία Πόρσε ήταν 320 χιλιόμετρα, ήταν δηλαδή τέτοια που ήταν αδύνατον ο νεαρός οδηγός να αποφύγει τη σύγκρουση με το γκρι αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου που είχε σταθμεύσει στο πάρκινγκ της λεγόμενης «ευθείας της Θήβας» αφήνοντας μέσα στο όχημα την 33χρονη σύζυγό του και τον τριών ετών γιο τους.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη το τριήμερο των Αποκριών. Ο κ. Πατμάνογλου και η οικογένειά του κατευθύνονταν στην Πτολεμαϊδα, ενώ ο 24χρονος οδηγός της Πόρσε, Γ. Βακάκης, με τον 23χρονο φίλο του και συνοδηγό, πήγαιναν στην Αράχοβα.

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ο Υπάτιος Πατμάνογλου φαίνεται να βρίσκεται στα αποχωρητήρια και η μαύρη Πόρσε εκτός ελέγχου συγκρούεται με τεράστια ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Και οι τέσσερις πέθαναν ακαριαία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας και τα 4 λάστιχα της Πόρσε ήταν σε καλή κατάσταση και δεν παρουσιάζουν σημάδια υπερθέρμανσης σε βαθμό που να προκύψει «λιώσιμο».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι σε δεύτερο βίντεο που υπάρχει φαίνεται η στιγμή που η Πόρσε προσπερνά μια μαύρη Μερσεντές που έτρεχε με 160 χιλιόμετρα. Κατά τη στιγμή αυτή - που διήρκεσε μόλις 2 δευτερόλεπτα περίπου - το μπροστινό αριστερό ελαστικό της Πόρσε φαίνεται πως ήρθε σε επαφή με το τσιμεντένιο διαχωριστικό της εθνικής οδού. Έτσι αναπτύχθηκε μεγάλη πίεση και ελαστικό άρχισε να κλατάρει και τμήματα αυτού να αποκόπτονται.

Ο 24χρονος οδηγός πρόλαβε να πατήσει φρένο σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύγκρουση, ενώ έκανε και αριστερή στροφή στο τιμόνι του. Ωστόσο, οι τετραπίστονες δαγκάνες των φρένων «μάγκωσαν» τους τροχούς και έτσι το όχημα πλαγιολίσθησε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !