3 ακόμη πρεμιέρες μέσα από τον Ant1...

4

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ,ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1!

Υγεία Πάνω Απ’ όλα – Παρθένα Ζωή – Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων  

Τρεις ακόμη πρεμιέρες έρχονται να προστεθούν στο ολοκαίνουριο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το Σάββατο 23 και τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, ενώ έπεται και συνέχεια...

Η δική μας εκπομπή για την Υγεία επιστρέφει για 6η σεζόν στον ΑΝΤ1 και βάζει την Υγεία μας, πάνω απ’ όλα! Από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 09.00 και κάθε Σάββατο και Κυριακή, η επιτυχημένη εκπομπή ,«Υγεία Πάνω απ’ Όλα», με τη Φωτεινή Γεωργίου, θα βρίσκεται κοντά μας, με νέες ενδιαφέρουσες ενότητες, τις καλύτερες συμβουλές και τα πιο χρήσιμα μυστικά υγείας, ευεξίας κι ομορφιάς.


Τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, μία νέα σειρά κάνει πρεμιέρα στις 19.00, για να εμπλουτίσει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Η νέα, αισθηματική κομεντί, με τίτλο, «Παρθένα Ζωή», μας παρουσιάζει μία όχι και τόσο συνηθισμένη ιστορία για την ηρωίδα μας. Μία ιστορία που ακούγεται σαν παραμύθι, θα «ξεδιπλώσει το νήμα της», από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 19.00, και κάθε απόγευμα στον ΑΝΤ1!


Την ίδια μέρα, στις 20.00, οι Ειδήσεις έχουν το πρώτο λόγο, πάντα με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων κάνει πρεμιέρα πιο ανανεωμένο από ποτέ, τόσο σε επίπεδο περιεχομένου όσο και γραφικών, για να μας μεταφέρει καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με εγκυρότητα, ήθος και αξιοπιστία.


3 ακόμη πρεμιέρες, το Σάββατο 23 και Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, μόνο στον ΑΝΤ1!
Ελάτε να ζήσουμε μαζί την πιο συναρπαστική τηλεοπτική χρονιά! Stay tuned!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. είναι λάθος ο ΑΝΤ1 με την πρεμιέρα της σειράς στις 25 Σεπτεμβρίου να μην ξεκινήσει να μεταδίδει ο,τι προγράμματα γυρίζονται σε full HD σε native FULL HD.Χθες το star διόρθωσε κάποια θεματάκια που είχε τον τελευταίο καιρό με την εικόνα του STAR HD και άμα δει κανείς σήμερα βλέπει εικόνα επιπέδου εξωτερικού με πολύ καλή ευκρίνεια και χρώματα με σωστή τοποθέτηση του διάφανου λογότυπου και γενικά κολλάς με την εικόνα που παρουσιάζει,άραγε ο αντ1 δεν μπορεί ή είναι της άποψης δίνουμε σημασία στην ποσότητα και όχι στην ποιότητα όπως κάνει το star.Ας ελπίσουμε οτι θα μας διαψεύσουν σύντομα και θα δώσουν ανάλογη εικόνα και από το Μαρούσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Εγώ μένω στην Κατερίνη και βλέπουμε όλα τα κανάλια HD.
    Μπες στην DIGEA και ή κανε νεο συντονισμό την τηλεόρασή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όχι τα HD κανάλια δεν εκπέμπονται σε όλη την ελλάδα αλλά μόνο σε περιοχές όπου η ΕΡΤ δεν χρησιμοποιεί την τέταρτη πολυπλεξία για την εκπομπή των δικών της καναλιών αλλά έχει ενεργοποιήσει το δικό της κεραιοσύστημα για την εκμποπμή τους.Και επειδή 3 φορές το ελεγκτικό συνέδριο μπλοκάρει τους σχετικούς διαγωνισμούς της για την προμήθεια των αναγκαίων μηχανημάτων κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ξεκολλήσει αυτή η κατάσταση ώστε η Digea να πάει τα HD κανάλια παντού στην ελλάδα.Σχετικός πίνακας για το σε ποιές περιοχές έχουν την δυνατότητα για λήψη των HD καναλιών θα βρείτε εδώ https://www.digea.gr/233/category/15/Anakoinoseis/el/el ---------->
    20.05.2017 | Συχνότητες Εκπομπής Δοκιμαστικού Σήματος High Definition

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Πιερία κάνει λήψη από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη) και έτσι είναι από τις περιοχές που βλέπουν τις 2 πολυπλεξίες της Digea με τις HD εκδοχές των ιδιωτικών σταθμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !