Έρχεται στις 25 Σεπτεμβρίου το ανανεωμένο ANT1 NEWS - Η ανακοίνωση του καναλιού...

5

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ!

Από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά στις 20.00! Όλη η τρέχουσα επικαιρότητα και τα τελευταία γεγονότα έρχονται με την ίδια εγκυρότητα και αξιοπιστία και τη νέα σεζόν στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, πάντα με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20.00, οι Ειδήσεις έχουν το πρώτο λόγο. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων κάνει πρεμιέρα πιο ανανεωμένο από ποτέ, σε επίπεδο περιεχομένου, σκηνικού και γραφικών, για να μας μεταφέρει καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με εγκυρότητα, ήθος και αξιοπιστία. Μαζί με ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών, στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη και την πιο μαχητική δημοσιογραφική ομάδα, ο ΑΝΤ1 μάς ενημερώνει πολύπλευρα για όλες τις ουσιαστικές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Οι Ειδήσεις του ΑΝΤ1 θα βρίσκονται και φέτος στο πλευρό του τηλεθεατή και μαζί θα αναζητούν, θα ανακαλύπτουν την επικαιρότητα και θα «κατακτούν» την ενημέρωση.

ΑΝΤ1 News: Γιατί η ενημέρωση είναι η δύναμη του πολίτη!
Πρεμιέρα, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20.00 και καθημερινά στον ΑΝΤ1!

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για HD ουτε λογος...Παλι λασπη εικονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εικόνα του Αντ1 δεν είναι λάσπη. Ήδη το κανάλι χρησιμοποιεί Hd κάμερες... Το μόνο που μένει ειναι το τελευταίο κομμάτι του προγραμματισμού ώστε να γυρίσει το πρόγραμμα σε Hd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ρε παιδιά τι έχει η εικόνα; Μια χαρά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το still standing και το ρουκ ζουκ ειναι SD. Και ακομη και τα προγραμματα που γυριζονται σε hd, δεν φαινεται, γιατι η ποιοτητα του εξοπλισμου ειναι στον πατο...Ελπιζω να αλλαξει αυτο, γιατι βλεπω οτι στα δελτια τυπου δεν λενε κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5:23 μ.μ.
    Όλα τα προγράμματα του ΑΝΤ1 γυρίζονται με κάμερες HD . Για να φανεί ακόμα και στην συχνότητα του ΑΝΤ1 HD το κανάλι θα πρέπει να γυρίσει την ροή του και να εκπέμπει HD . Κατα συνέπεια αν και τραβιούνται ήδη οι εκπομπές με HD κάμερες τα βλέπουμε όλα σε SD.

    Το video από το Πρωινο του ΑΝΤ1 δείχνει ο,τι χρησιμοποιείται HD εξοπλισμός από το κανάλι https://www.facebook.com/TOPROINO/videos/843604205807323/
    Το video αυτό δείχνει ότι το κανάλι εξόπλισε με HD κάμερες τις εκπομπές του στο studio ΚΑΠΑ και όταν ενεργοποιηθεί η native HD ροή η εικόνα που θα βλέπουμε στα σπίτια μας θα είναι όπως θα έπρεπε.Αναμένουμε την ενεργοποίηση της HD ροής καθώς είναι το τελευταίο στάδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !