Η 24 MEDIA και η Δέσμη Εκδοτική ανακοινώνουν την μεταξύ τους συνεργασία, που περιλαμβάνει επιλεγμένες προτάσεις από τον οδηγό πόλης της Αθήνας για το Ραδιόφωνο 24/7.


Το Αθηνόραμα επιλέγει και παρουσιάζει για τους ακροατές του ραδιοφώνου, τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις και προτάσεις από όλο το φάσμα διασκέδασης, ψυχαγωγίας, πολιτισμού και κουλτούρας του ελεύθερου χρόνου στην πόλη. Οι προτάσεις θα φιλοξενούνται ως ειδικό ένθετο στο πρόγραμμα του σταθμού σε όλες τις ζώνες από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα.

Ο Διευθυντής Ραδιοφώνων της 24 MEDIA Κώστας Αρβανίτης δήλωσε: «Με το Αθηνόραμα μας συνδέει η κοινή αντίληψη για την ψυχαγωγία και τον πολιτισμό και εν τέλει για την είδηση. Για τον ελεύθερο χρόνο χρειαζόμαστε την ίδια υπεύθυνη ενημέρωση όπως και για όλα τα άλλα θέματα. Το Αθηνόραμα με την 40άχρονη εμπειρία και την εγκυρότητα του, τη σοβαρότητα και την αισθητική του, είναι αναμφίβολα ο συνεργάτης που επιλέγουμε να εμπιστευτούμε.»

Για τη Δέσμη Εκδοτική, η Διευθύντρια του τίτλου Αθηνόραμα Έλλη Μπουμπουρή δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την 24 MEDIA και το Ραδιόφωνο 24/7, έναν όμιλο και έναν σταθμό με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινές αξίες σχετικά με την δημοσιογραφική ακεραιότητα, το ποιοτικό πρωτογενές περιεχόμενο και το αίσθημα ευθύνης για την σωστή ενημέρωση του κοινού.»

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]