«Ποιο είναι το τρίτο γράμμα στον τίτλο του νέου τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη»; «A»: SLAM! Από τη νέα σεζόν ακονίζουμε το μυαλό μας και δοκιμάζουμε τις γνώσεις
μας στο νέο διασκεδαστικό παιχνίδι του Alpha.  Το «Slam», με την Ελένη Τσολάκη, έρχεται τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, στις 15:50, και μοιράζει γνώσεις, χαμόγελο αλλά και ένα χρηματικό έπαθλο που μπορεί να αγγίξει έως και τις 5.000 ευρώ! 

Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, θα διαγωνίζονται τρεις παίκτες. Μέσα από έξυπνες ερωτήσεις, θα προσπαθούν να βρουν γράμματα και θα ξεκελειδώνουν λέξεις από τον πίνακα του «Slam». Κάθε ερώτηση μπορεί να απαντηθεί μόνο με ένα γράμμα. Αυτή είναι και η πρόκληση του παιχνιδιού. H αναζήτηση του γράμματος γίνεται μέσα από ερωτήσεις γενικών γνώσεων. Ο «κίνδυνος» είναι πως, κάποιες από αυτές, μπορεί να είναι παραπλανητικές!

Oι τρεις παίκτες «μονομαχούν» σε τρεις γύρους. Ο νικητής κάθε ημέρας προκρίνεται αυτομάτως στο επόμενο επεισόδιο, όπου αντιμετωπίζει δύο νέους αντιπάλους. Κάθε φιναλίστ έχει δικαίωμα να διαγωνιστεί μέχρι και σε πέντε συνεχόμενα «Slam» και να διεκδικήσει έως και 5.000 ευρώ! 

Καθημερινά, επιστρατεύουμε την παρατηρητικότητα, την ταχύτητα και την τύχη μας και… «Slam-άρουμε»!

 «Slam»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, στις 15:50.

2 σχόλια:

Giannis_K είπε...

Μακάρι να πετύχει!
Επειδή βλέπω φανατικά το εν λόγω τηλεπαιχνίδι στο France3 εδώ και 2 χρόνια (τόσο το καθημερινό όσο και το Κυριακάτικο Grand Slam) πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένας Έλληνας παρουσιαστής που να μπορεί να κάνει το το τηλεπαιχνίδι τόσο διασκεδαστικό και ψυχγωγικό ταυτόχρονα όσο ο Cyril!

Ανώνυμος είπε...

A είναι πολύ ωραίο παιδιά είδα ορισμένα επεισόδια στο youtube για να δω πως είναι και μου άρεσε πολύ!
13 μερούλες μαζί με την σημερινή μείνανε για να ξεκινήσει...
Μακάρι να τα πάει καλά το Ελενάκι μας.

Bottom Ad [Post Page]