'Κάτι χωρισμένα παλληκάρια' και επίσημα στον ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση...

5

«ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ» - ΝΕΑ ΚΩΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23.00 ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!

Πέντε «χωρισμένοι» και εντελώς διαφορετικοί άντρες αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και να ζήσουν επιτέλους την ΑΠΟΛΥΤΗ ελευθερία; Στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, πρωταγωνιστούν το γέλιο και το συναίσθημα, σε ιστορίες «χωρισμού» και καθημερινής τρέλας. Άνδρες και γυναίκες σε περιπέτειες, με κοινό παρονομαστή τις μεταξύ τους σχέσεις!

Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια», έρχεται αυτό τον Οκτώβριο και μας θέτει ένα ερώτημα που έχει απασχολήσει και πάντα θα απασχολεί τα δύο φύλα. Αποτελεί αφορμή για ατέλειωτες συζητήσεις, προβληματισμούς αλλά και πολύ γέλιο… Δέσμευση ή ελευθερία; Ιδού η απορία! Οι 5 ήρωες της νέας μας σειράς, που θα προβάλλεται 2 φορές την εβδομάδα, στον ΑΝΤ1, από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 23.00 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, λένε ΝΑΙ στην ελευθερία, στην εργένικη και ξέγνοιαστη ζωή. Με τι κόστος ,όμως;

Στα 40ά του γενέθλια, ο Πέτρος (Μάριος Αθανασίου), μη μπορώντας να αντέξει άλλο τη χειριστική και καταπιεστική γυναίκα του Κατερίνα (Μαρία Σολωμού),κάνει την επανάστασή του: ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν και κάνει εντυπωσιακή έξοδο, τόσο από την οικογενειακή εστία, όσο και από την οικογενειακή επιχείρηση με αφεντικό τον πεθερό του! Αισθάνεται επιτέλους ελεύθερος και έτοιμος να ξαναρχίσει τη ζωή του από την αρχή! Αποφασίζει να ανακαινίσει το παλιό, τεράστιο σπίτι της θείας του από την Αμερική και να νοικιάσει τα δωμάτια.

Όρος απαράβατος για τους υποψήφιους ενοικιαστές να είναι άντρες & χωρισμένοι. Και δε θα δυσκολευτεί καθόλου...

Πρώτος συγκάτοικος, ο κολλητός του, Χριστόφορος (Κώστας Κόκλας), πλαστικός χειρουργός, πολύ επιτυχημένος, έξυπνος και πονηρός ταυτόχρονα. Τελειομανής, υποχόνδριος και ψυχαναγκαστικός σε όλα του. Μανιώδης γυναικάς, κλασικός Δον Ζουάν, ψάχνει παντού την επιβεβαίωση. Παντρεμένος με την ανασφαλή Βιολέτα (Μαριάννα Τουμασάτου), η οποία πέφτει από τα σύννεφα όταν μια μέρα ανακαλύπτει τις εξωσυζυγικές δραστηριότητες του άνδρα της και κάνει τη δική της επανάσταση: τον διώχνει από το σπίτι!

Ο Ευτύχης (Σπύρος Πούλης) είναι κλασικός απατεωνίσκος, επιπόλαιος, ανεύθυνος και τεμπελάκος. Λεφτά δεν έχει, έχει ,όμως, άπειρα σχέδια για να πιάσει την καλή! Είναι γλυκομίλητος, γίνεται εύκολα συμπαθής και μπορεί να τουμπάρει τους πάντες… ή σχεδόν! Έχει χωρίσει από τη δυναμική γυναίκα του Μάρθα (Βασιλική Ανδρίτσου), η οποία βαρέθηκε να δουλεύει για να συντηρεί αυτόν και τα άπιαστα όνειρά του. Μόνο που όλο μπροστά της θα τον βρίσκει, αφού δουλεύει στο μπαρ-ρεστοράν του Μηνά (Νίκος Μουτσινάς), νέου κολλητού του Ευτύχη.

Ο Αντώνης (Σταύρος Σβήγκος) είναι καθηγητής μαθηματικών, εσωστρεφής, ντροπαλός και άτολμος. Αυτό που δεν γνωρίζουν ακόμα οι συγκάτοικοί του, είναι πως ο Αντώνης μόλις χώρισε… από τη μαμά του! Μεγαλωμένος στα πούπουλα από την υπερπροστατευτική φιλόλογο, Ιουλία (Νατάσσα Τσακαρισιάνου), αν και νόστιμος άντρας, είναι προβληματικός. Για τη μητέρα του είναι πάντα το μωρό της και μωρό έχει μείνει. Έφτασε, όμως, στα όριά του και θα προσπαθήσει να απογαλακτιστεί από τη μανούλα… Επιτυχώς ή ανεπιτυχώς, θα δείξει!

Ο Μηνάς (Νίκος Μουτσινάς), είναι ιδιοκτήτης ενός επιτυχημένου μπαρ-ρεστοράν. Απλός, ειλικρινής και συναισθηματικός. Είναι πάντα πρόθυμος να ακούσει και να δώσει συμβουλές, ακόμη και όταν δεν του τις ζητήσουν. Είχε σχέση εδώ και έξι χρόνια με τον Άγγελο, έναν ταλαντούχο ζωγράφο. Μόνο που ο Άγγελος καβάλησε το καλάμι όταν άρχισε να γίνεται γνωστός. Ο Μηνάς δεν τον αναγνωρίζει πια, δεν τον καλύπτει αυτή η σχέση, και ως ειλικρινής που είναι, θα το πει ανοιχτά… και θα χωρίσει.

Αυτοί οι ετερόκλητοι άνδρες θα ζήσουν πλέον μόνοι… όλοι μαζί! Το παλιό σπίτι θα γίνει ο παράδεισος του εργένη: καναπέδες για άραγμα, γυμναστήριο για τους πιο δραστήριους, home cinema για μπάλα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, κήπος με μπάρμπεκιου και φυσικά ένα ψυγείο γεμάτο μπύρες. Πιστεύουν ότι μόνοι τους θα είναι καλύτερα: ανέμελοι, ξένοιαστοι κι ευτυχισμένοι! Ή μήπως όχι; Είναι αυτό που τελικά θέλουν ή αυτό που νομίζουν ότι θέλουν; Πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιδιόμορφη συγκατοίκηση και τι θα γίνει μόλις εισβάλουν στη ζωή τους οι πρώην, τα παιδιά τους, οι τέως εραστές, οι μαμάδες, τα πεθερικά και ένα… σκυλάκι;

Όλες οι απαντήσεις στη νέα ανατρεπτική κωμωδία του ΑΝΤ1! Πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 23.00 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη!  

#XwrismenaPalikaria
Συντελεστές:
Στους ανδρικούς ρόλους, πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Κόκλας, Μάριος Αθανασίου, Σπύρος Πούλης, Νίκος Μουτσινάς, Σταύρος Σβήγκος.

Στους γυναικείους ρόλους, πρωταγωνιστούν οι: Μαριάννα Τουμασάτου, Μαρία Σολωμού, Βασιλική Ανδρίτσου .

ΚΑΙ Οι: Νατάσσα Τσακαρισιάνου, Χάρης Σώζος . 

Συμμετέχουν: Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιώργης Κοντοπόδης . 

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος – Πάνος Κούτρας  
Διασκευή και επιμέλεια σεναρίου: Βίκυ Αλεξοπούλου.

Δ/νση Φωτογραφίας: Μάνος Μαυρογεώργης  .
Εκτέλεση Παραγωγής: ANTS Production Hub.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. το στορι θυμιζει τη σειρα του αλφα Υπαρχουν αντρες και αντρες με (Γρηγοριαδη,Αποστολακη,Κυριακιδη)κ εκει τρεις χωρισμενοι φιλοι συγκατοικουσαν και εισεβαλαν στο σπιτι οι γυναικες τους με τα παιδια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά αν αρχίσουμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι για το ποιο μοιάζει με ποιο...θα έχουμε αλλάξει Κυβέρνηση!Πολλά τα παραδείγματα (ενα ακομη με κοινο αξονα: Η ζωη της αλλης-Ελα στη θεση μου ).

      Διαγραφή
  2. Αν ψάξουμε μπορούμε να ανακαλύψουμε αρκετές σειρές που ψηλομιάζουν...
    Αντέ να δούμε τι θα δούμε...
    Μακάρι να παει καλά και να μην καταλήξει όπως τις ΤΡΙΧΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλα δε λεω ολες οι σειρες κατι κοινο εχουν μεταξυ τους απλα αυτες οι δυο που ανεφερα εχουν σχεδον το ιδιο βασικο στορι οχι οτι με χαλαει βεβαια,αλλωστε εκεινη πηγε απατη(αν κ προσωπικα μ αρεσε)ενω αυτη φαινεται οτι θα κανει επιτυχια και οτι θα εχει και γελιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μανώλη δεν μας γλυτώνει τιποτα αν ξεκινήσουμε από το παρελθόν και ψάχνουμε.....
    Και papa man καλά τα λες κι εσυ...Κι εμένα δεν με χαλάει αρκεί να σε κάνει να μείνεις και να το δεις με ευχαρίστηση και να γελάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !