ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η έκπληξη στον ΑΝΤ1 και τα ονόματα των πρώτων καλεσμένων...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Πιο έτοιμος από ποτέ είναι ο Νίκος Κοκλώνης, ώστε να επιστρέψει στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Βέβαια υπάρχει και έντονο παρασκήνιο για το "Celebrity travel", το οποίο τελικά θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και η πρεμιέρα αναμένεται κάπου στα μέσα Οκτωβρίου.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπήρχαν πολλά στελέχη στον ΑΝΤ1, τα οποία δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τη μεταγραφή του γνωστού επιχειρηματία από τον ΣΚΑΙ στο κανάλι του Αμαρουσίου. Δεν επιθυμούσαν την ύπαρξη μίας τέτοιας εκπομπής στο πρόγραμμα του σταθμού, ωστόσο φαίνεται πως η άποψη τους το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει πάρα πολύ και αυτή είναι και η πολυπόθητη απάντηση στο σημερινό κουίζ στην πρεμιέρα της στήλης "Mediatown" στο tvnea.com (δες πατώντας εδώ αναλυτικά)

Θεωρούν πως το "Celebrity travel" θα είναι από τα δυνατά χαρτιά της σεζόν και είναι πάρα πολύ πιθανό τα νούμερα τηλεθέασης να είναι ανώτερα των προσδοκιών. Η εκπομπή θα έχει νέες πινελιές και ήδη ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει εξασφαλίσει και πολύ δυνατούς καλεσμένους. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com θα δούμε τους Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Αντώνη Ρέμο, Mπέτυ Μαγγίρα, Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Καλομοίρα και το δίδυμο Βλάχου-Τριανταφυλλίδου.

Τέλος, να αναφέρω πως τα γυρίσματα ξεκίνησαν χθες και στην πρώτη εκπομπή θα δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το διαζύγιο της με τον ALPHA.


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. γραφετε οτι η εκπομπη θα εχει νεες πινελιες και ηδη ο νικος κοκλωνης... χωρις ομως να ολοκληρωνεται η προταση...

    γιατι εφυγε αποτο τον σκαι;
    που ταξιδεψε ο νικος κοκλωνης με την κωνσταντινα σπυροπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Koκλώνης ταξίδεψε με τη Σπυροπούλου στο Los Angeles...Με τον ΣΚΑΙ υπήρξε διαζύγιο γιατι ο παρουσιαστής-επιχειρηματίας ήθελε και κάποιες άλλες συμφωνίες, που δεν έγιναν δεκτές από το κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σας ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !