''Πάρτε το ΕΘΝΟΣ στα χέρια σας'' ,είναι το νέο μότο!

Το φύλλο που κρατάτε στα χέρια σας, αποτελεί την αρχή μιας νέας πορείας. Το Έθνος, μετά την πρώτη έκδοσή του το 1913 και την επανέκδοσή του το 1981, ξεκινά την τρίτη περίοδο της ιστορίας του, ακόμη πιο δυνατό.


Οι στόχοι μας, ξεκάθαροι: Να ασκήσουμε το δημοσιογραφικό λειτούργημα προς όφελος των πολιτών, χωρίς φόβο αλλά με πάθος, και να σταθούμε αρωγοί στη μάχη που δίνει ο ελληνικός λαός για αξιοπρέπεια και επιστροφή στην ανάπτυξη και την κανονικότητα. Σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, με τους πολίτες να έχουν επιδείξει αξιοθαύμαστη αντοχή, το μότο της εφημερίδας μας - “πάρτε το Έθνος στα χέρια σας” - ξεφεύγει από τα όρια ενός συνθήματος και μετατρέπεται σε κάλεσμα προς τον καθένα και την καθεμιά.

"Αν μπορείς κοίταξε τον φόβο κατάματα και ο φόβος θα φοβηθεί και θα φύγει" ,έγραψε κάποτε ο Νίκος Καζαντζάκης. Από τον φόβο στην ελπίδα. Ήρθε η ώρα να σταθούμε ξανά όρθιοι και να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο, που θα μας βρει ενωμένους και έτοιμους να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος. Ο δρόμος θα είναι ανηφορικός και δύσβατος, αλλά μια ματιά στην ελληνική ιστορία αρκεί για να ξέρουμε ότι, τελικά, θα τα καταφέρουμε.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]