Τα γράφαμε και στη στήλη "Mediatown" (δες εδώ) πως η επανάληψη των "Συμμαθητών" σημειώνει απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης και πως σύντομα θα υπάρξει αλλαγή. Επιβεβαιωθήκαμε και έτσι ο ΑΝΤ1 κόβει την επανάληψη αυτής της κωμικής σειράς και την αντικαθιστά με το "Καφέ της Χαράς".

Έτσι, η γνωστή σειρά του Χάρη Ρώμα θα ξεκινά κάθε απόγευμα στις 4. Στις 5.15 θα διακόπτεται από το απογευματινό δελτίο ειδήσεων στη νοηματική για ένα τέταρτο. Στις 5.30 θα επιστρέφει το "Καφέ της Χαράς" και θα ολοκληρώνεται στις 6, δίνοντας πάσα στο "Still Standing" της Μαρίας Μπεκατώρου.

Για να δούμε αν θα ανέβουν τα νούμερα ή θα έχουμε νέα αλλαγή. Ο Γιάννης Λάτσιος δεν θέλει να αφήσει τίποτα στη θέση του και δεν πρόκειται να σταματήσει τις αλλαγές, αν δεν έρθουν τα διψήφια ποσοστά στη συγκεκριμένη ζώνη.


4 σχόλια:

ko είπε...

Δεν κόβει το έκοψε απο εχθες παίζεται το Καφέ της Χαράς έτσι οπως αναφερατε

Άγγελο Αρτεμιάδη είπε...

δεν ειπαμε ότι κοπηκε χθες...

ko είπε...

Απο χθες προβάλετε το Καφέ της Χαράς αμέσως μετά το Ρουκ Ζουκ ξεκινησε και τελείωσε στις 6 με ενδιάμεση διακοπή στις 17:15 για το απογευματινό δελτίο και επέστρεψε μέχρι τις 6 και σας το έστειλα μήνυμα στην σελίδα σας στο φβ

Unknown είπε...

Ε μας δουλεύουν....
Τόσο αρχείο έχουν βρε παιδιά τα ίδια και τα ίδια δεν θέλουμε.
ΠΧ Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου 2006/ΑΘΩΟΣ Η ΕΝΟΧΟΣ 2000/ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ 2005/ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ 1998 και πόσες ακόμη πολύ καλές και καλούτσικες σειρές έχει στο αρχείο του και δεν βάζει.

6-7 σειρές 15 χρόνια τις παίζει φτάνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μία ζώνη Κλασική θέλουμε ζητάμε πολλά?

Με αυτά που κάνουν κακό στο ίδιο το κανάλι κάνουν.

Bottom Ad [Post Page]