Η 'Παρθένα' του ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους...

2

Στο πλαίσιο της πρεμιέρας της νέας καθημερινής αισθηματικής κομεντί ,«Παρθένα Ζωή», ο ΑΝΤ1 μαζί με ηθοποιούς και συντελεστές της σειράς, συναντήθηκαν με τα media σε μεσημεριανό
brunch, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στο Artisanal, στην Κηφισιά.

Ο Κώστας Τσολάκης, Corporate Communications & PR Director του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, καλωσόρισε τους δημοσιογράφους και τους συντελεστές της σειράς και στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Γιάννη Λάτσιο, Γενικό Διευθυντή Προγράμματος Marketing και Επικοινωνίας, ΑΝΤ1 TV, που έκανε μία σύντομη αναφορά στο φετινό τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το οποίο όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, θα έχει μεγάλη ποικιλία.


Για την καθημερινή αισθηματική κομεντί ,«Παρθένα Ζωή», πρόσθεσε: «Είναι μία εξαιρετική σειρά, με την προσαρμογή στα ελληνικά δεδομένα να είναι από τις καλύτερες που έχω δει. Έχει ένα cast νεανικό και συγχρόνως ώριμο, πολύ μεγάλο αριθμό ηθοποιών, εξαιρετική σκηνοθεσία και απευθύνεται στο ευρύ κοινό, το οποίο θα ταυτιστεί με τους πρωταγωνιστές μας».


Στη συνέχεια, πρωταγωνιστές και συντελεστές της σειράς παρακολούθησαν μαζί με τους δημοσιογράφους σε avant premiere, τα δύο πρώτα επεισόδια, της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, στην κατάμεστη αίθουσα του Artisanal.


Έπειτα, οι εκπρόσωποι από τα Μέσα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να κουβεντιάσουν προσωπικά με πρωταγωνιστές και συντελεστές της σειράς, οι οποίοι έλυσαν όλες τις απορίες τους σχετικά με το concept της σειράς και μοιράστηκαν τη μέχρι τώρα εμπειρία τους από τα γυρίσματα.


Η επίσημη τηλεοπτική προβολή του 1ου επεισοδίου της νέας καθημερινής αισθηματικής κομεντί, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 19.00, στον ΑΝΤ1. Μην τη χάσετε!

Μείνετε συντονισμένοι, καθημερινά!


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. η σειρα κανει πρεμιερα τη δευτερα 25/9 και ο αντ1 δεν εχει βγαλει καν τρειλερ με σκηνες απο τη σειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !