Αργεί η Νικολούλη και αφήνει περιθώρια στον ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Θα αργήσει και φέτος να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή "Φως στο τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη στον ALPHA, κάτι που αφήνει το περιθώριο στον ΑΝΤ1 να δημιουργήσει μία ισχυρή ζώνη την Παρασκευή στις 11 το βράδυ και να παγιώσει το κοινό του μέχρι την έλευση της γνωστής δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή έρευνας του ALPHA αναμένεται να σηκώσει αυλαία την πρώτη Παρασκευή του Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στις 3 του μηνός. Στις 11 ώρα στον ΑΝΤ1 θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή μία από τις 2 νέες κωμικές σειρές του σταθμού ("Κάτι χωρισμένα παλληκάρια" και "4χχχ4") και αυτό σημαίνει ότι επί 1 μήνα θα μπορεί να κάνει την εμφάνιση του ένα από τα δύο σήριαλ (δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα ο προγραμματισμός) στις οθόνες μας.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αγαπημένε άκου...

    Ο ΣΚΑΙ τις Παρασκευές θα παίζει ταινίες (θα είναι η μόνη μερα της prime time χωρίς φρέσκο πρόγραμμα). Το STAR επίσης μετά τις 11 δεν θα έχει νέο,σταθερό και πρωτότυπο πρόγραμμα. Τέλος, το Έψιλον επίσης τις Παρασκευές θα προβάλλει ταινίες και επαναλήψεις. Μάλιστα το "Survival" δεν θα παίζει καν Παρασκευές.

    Το μόνο κανάλι που θα έχει τις Παρασκευές στις 11 καινούργιο πρόγραμμα απέναντι από τη Νικολούλη είναι ο ΑΝΤ1...Καλό είναι να μην πετάμε χολή, αν δεν έχουμε αξιολογήσει την κατασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν και δεν ξερω τι εχει γινει γιατι προφανως το σχολιο εχει διαγραφει ακομα και να επαιζε το survival τις παρασκευες, οπως εχουμε δει η διαρκεια του ειναι μικρη. ξεκιναει στις 20:00 και ολοκληρωνεται λιγα λεπτα μετα τις 22:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχεις απόλυτο δικιο, αλλά το ειπα για όλα τα ενδεχόμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !