Τι μας άρεσε στη νέα Φαίη; Μέρος 15ο....

Χρηστος Γ
2
Παραμένει αξιοπερίεργο πόσο...βαρετά συνεχίζουμε να κάνουμε review (τρομάρα μας) στις πρεμιέρες των νέων τηλεοπτικών προγραμμάτων. Στο ίδιο μοτίβο, διαβάζω από το πρωί τι 'μας άρεσε και τι όχι' στο νέο πρωινό της Φαίης...
Ακόμη και αυτοί που πιθανώς θεωρούν υπερεκτιμημένη την απήχησή της, γνωρίζουν καλά πως αποτελεί ισχυρότατο pop brand name των media. Το ιδιαίτερο στοιχείο της Σκορδά που παραμένει αναλλοίωτο; Η τηλεοπτική γλυκύτητα και η αβίαστη επιμονή να μας... θυμίζει πως είναι απλώς μια παρουσιάστρια, ίσως ο πιο ισχυρός άσσος στο μανίκι μιας όμορφης γυναίκας που μπορεί να κλείνει εν μια νυκτί πολλές διαφημιστικές συμφωνίες.
Αυτό διατήρησαι και φέτος, χωρίς να ξεχνά πως οι συνεργάτες είναι το Α και Ω στη δουλειά, αλλά και να θυμίσει κλείνοντας πονηρά το μάτι στους πολέμιους πως τα 40άρια της Μπαρμπαρίγου ή της Λίτσας, γίνονται δίπλα σε ένα κορίτσι που χαμογελά, δίνει δώρα, και αποθεώνει συνεχώς την εκάστοτε μαγείρισσα...Kανείς δεν κάνει μόνος τηλεθέαση.
Αυτά συνεχίζει και φέτος η Σκορδά, με εξαιρετικό και καλοκουρδισμένο τρόπο. Τώρα το πάνελ, το πλατό και τα 15λεπτα του μάγειρα, είναι για τα δικά μας κλικ.

Υ.Γ. Είναι άδικο να επιχειρούν να αποδώσουν αλαζονεία στη Σάσα Σταμάτη με ατάκες τύπου 'κοίτα, μια χαρά είναι και χωρίς εκείνη, πολύ κακό για το τίποτα'. Προφανώς... αλλά η Σάσα είναι η πρώτη που το ξέρει και το διαλαλεί.


Χρήστος Γ.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Σασα οντως λειπει.Και υο πανελ θα μπορουσε να ειναι τατραμελες(παλι) για να μιλουν ολοι. Ο Καλλιδης απελελευθερωθηκε στη Σκορδα,δε νομιζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !