Ανατριχίλα: 13χρονο παιδί βίασε τα αδέρφια του!


η απόφαση του δικαστή...

Σοκ προκαλεί στη Μεγάλη Βρετανία η υπόθεση ενός 13χρονου ο οποίος βίασε τα τρία μικρότερα αδέρφια του, ενώ η μητέρα τα είχε αφήσει να ζουν σε άθλιες συνθήκες. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 13χρονος βίασε τους δύο αδερφούς του, 6 και 7 ετών, και τη 10χρονη αδερφή του, στο Gloucestershire.

Η μητέρα τους είχε εγκαταλείψει τα παιδιά σε συνθήκες απόλυτης στέρησης. Τα παιδιά ζούσαν χωρίς όρια και κανόνες και δεν γνώριζαν τη διαφορά μεταξύ σωστού και λάθους, όπως δήλωσε ο εισαγγελέας Philip Warren.

O 13χρονος παραδέχτηκε έξι αδικήματα εναντίον των δύο αδερφών του και της 10χρονης αδερφής του. Τα αδικήματα έγιναν μεταξύ Δεκεμβρίου 2012 και Μαΐου 2016. Ο δικαστής, Jamie Tabor QC, είπε στον 13χρονο πως αν ήταν μεγαλύτερος θα πήγαινε φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με απόφαση του δικαστή ο ανήλικος τέθηκε υπό την επιμέλεια θετών γονέων και την επίβλεψη ομάδας παραβατικότητας νέων έως την ενηλικίωσή του.

antenna news

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: