Οι πρεμιέρες των προγραμμάτων του ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Δευτέρα 18 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος του ΑΝΤ1 για την τηλεοπτική σεζόν 2017-2018. Συγκεκριμένα,εκείνη τη μέρα θα κάνουν πρεμιέρα τα προγράμματα "Καλημέρα Ελλάδα", "Το Πρωινό","Ρουκ Ζουκ", "Still Standing", "Παρθένα Ζωή" και το ανανεωμένο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου στη νέα του ώρα.

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί να σηκώσει αυλαία το "Nomads",ενώ εκείνη την εβδομάδα (την πρώτη δηλαδή του Οκτωβρίου) αναμένονται και οι πρεμιέρες των σειρών "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" και "4Χ4".

Μία εβδομάδα αργότερα θα ξεκινήσει λογικά και το νέο talk show του Γιώργου Λιάγκα στη late night ζώνη του σταθμού,ενώ στα τέλη Οκτωβρίου κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τη νέα εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη, το "Sunday live show"  με τους Μακρυπούλια-Μουτσινά,αλλά και ενδεχομένως τη νέα πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου με τη Δούκισσα Νομικού.

Πάντως η επικρατέστερη ημερομηνία για το Κυριακάτικο σόου είναι στις 30 Οκτωβρίου. Άγνωστο ακόμα παραμένει πότε θα ξεκινήσουν οι "Ράδιο Αρβύλα",αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με το "Όλα" του Θέμου Αναστασιάδη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !