Yπάρχει σχέδιο να ξαναβγάλουν το ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ-Όλο το ρεπορτάζ...

0

Οι δυσάρεστες εξελίξεις στο MEGA είχαν ως αποτέλεσμα να ρίξει βιαστικά τίτλους τέλους και μία
από τις καλύτερες σειρές, το «Κάτω Παρτάλι». Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι πολλοί ανταγωνιστές… λιγουρεύτηκαν την πετυχημένη πορεία της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης και προσπάθησαν να πείσουν την εταιρεία παραγωγής, την «On Noir», αλλά και τον δημιουργό της, τον Λευτέρη Παπαπέτρου, να την «αναστήσουν» μέσα από τη δική τους συχνότητα. Ωστόσο, και οι δύο θεώρησαν ότι αυτό δεν θα ήταν ηθικά σωστό απέναντι στο κανάλι της Μεσογείων και έτσι έκλεισαν τα αφτιά τους στις δελεαστικές… σειρήνες.

Πάντως, με όσα μαθαίνω, αν οι εξελίξεις είναι θετικές για το MEGA δεν θα χαρούν μόνο οι επί σειρά μηνών απλήρωτοι εργαζόμενοι που κρατούν το κανάλι «ζωντανό», αλλά κι οι τηλεθεατές, αφού υπάρχει σχέδιο… ανάστασης της δημοφιλούς σειράς. Σύμφωνα ,λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες μου στελέχη του σταθμού της Μεσογείων έχουν επιθυμία να βγει ξανά η σειρά, αλλά όχι… ως σειρά! Τι εννοώ; Ότι έχουν ζητήσει από τον Λευτέρη Παπαπέτρου να κάνει δύο μεγάλης διάρκειας επεισόδια, κάτι σαν τηλεταινίες, ώστε με την προβολή τους να ολοκληρωθεί η ιστορία.

Βέβαια, για να γίνει αυτό προϋποθέτει ότι το MEGA θα πάρει… κανονικά μπροστά, αλλά είναι σίγουρο ότι το «Κάτω Παρτάλι», έστω και μέσα από δύο επεισόδια-τηλεταινίες θα είναι από τα δυνατά «όπλα» της επιστροφής του σταθμού στον τομέα της ψυχαγωγίας. Επίσης ,για να μπορέσει να γίνει η «ανάσταση» θα πρέπει να δεχθούν οι πρωταγωνιστές της σειράς που έχουν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Για αυτό και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο Λευτέρης Παπαπέτρου δεν έχει ακόμα γράψει τίποτα αλλά είναι σίγουρο ότι αν οι εξελίξεις είναι θετικές θα μπορέσει με το… παμπόνηρο μυαλό του να δημιουργήσει ένα τέλος αντάξιο της πετυχημένης πορείας του!

Γρηγόρης Μελάς-Newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !