Έλληνας τραγουδιστής: «Με πήρανε από το X-Factor και τους είπα ένα μεγάλο ΌΧΙ»

0 Comments

Έκπληξη προκάλεσε η ανάρτηση ενός από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές της ραπ σκηνής σχετικά με το X-Factor. Το ριάλιτι που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ φαίνεται να του έκανε πρόταση, όμως ο ίδιος αρνήθηκε με έμφαση να λάβει μέρος.

Αναφερόμαστε σε έναν από τους πρώτους της γενιάς του και από τα πρώτα μέλη του συγκροτήματος «Ζωντανοί Νεκροί». Ο λόγος για τον ράπερ που έγινε γνωστός με το όνομα Υποχθόνιος! Ο «Ύπο» συνεχίζει πλέον την πορεία του στη δισκογραφική της Capital Music, που σημειώνει εντυπωσιακό αριθμό προβολών στο YouTube. Ενδεικτικό είναι ότι τα περισσότερα από τα κομμάτια ξεπερνούν τα 3-4 εκατομμύρια views.

Ο αγαπημένος ράπερ λοιπόν αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την πρόταση που απέρριψε, γράφοντας ένα status  στο Facebook του.

«Με πήρανε από το X-Factor και τους είπα ένα μεγάλο ΌΧΙ. Τους είπα δεν είμαι ό άνθρωπος που θα κρίνω συνάνθρωπο για το αν είναι καλός η όχι.. Γιατί και εμένα μου λέγανε πως δεν είμαι καλός αλλά πέτυχα.. Οπότε δεν είναι σωστό έναν άνθρωπο να τον κρίνουμε πρόσκαιρα και πόσο μάλλον εκείνη την ώρα σε ένα τηλεοπτικό κανάλι που βλέπουνε όλοι οι άσχετοι.. Όχι λοιπόν και εκεί. Και καλά έκανα με βάση ότι δεν κρίνουμε κανένα άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του.


0 Τα Σχόλια σας: