Για τη συμμετοχή του στο Survivor, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Thema People ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού Κώστας Κοκκινάκης.


Δε δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει πως έμεινε έκπληκτος με τον τρόπο τρόπο που παρουσιάζονταν τα πράγματα από την τηλεόραση.

 «Η κάμερα μεγεθύνει τις καταστάσεις. Δόθηκε μεγάλη έμφαση π.χ στη διαφωνία μου με τον Σπαλιάρα. Ο Γιάννης είναι ένα εξαιρετικό παιδί και καλός φίλος, αλλά όταν συναναστρέφεσαι κάποιον επί καθημερινής βάσης και για τόσες πολλές ώρες, είναι λογικό να υπάρξουν και διαφωνίες».

 Επίσης αναφέρθηκε λαό στη σχέση που του "χρέωσαν" με τη Λάουρα Ναργες. «Όπως έγινε πολύς λόγος και για υποτιθέμενη σχέση με τη Λάουρα. Όταν επέστρεψα από τον Άγιο Δομίνικο και είδα κάποιες σκηνές, κατάλαβα πολύ καλά για ποιον λόγο ο κόσμος θεώρησε ότι είχε συμβεί κάτι μεταξύ μας. Εξεπλάγην. Λέξεις, εκφράσεις, αντιδράσεις απομονώθηκαν δημιουργώντας εντυπώσεις. Ωστόσο, τώρα πια ο κόσμος έχει καταλάβει ότι η επιλογή συγκεκριμένων σκηνών και ο τρόπος που γίνεται το μοντάζ δίνουν έμφαση σε συγκεκριμένες πτυχές δημιουργώντας ανάλογες εντυπώσεις», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]