Γνωστός πολιτικός, πρώην υπουργός της κυβέρνησης και νυν πρόεδρος κόμματος, σε συνέντευξή
του μιλά για το lifestyle αλλά και το ριάλιτι, Survivor.Ο λόγος για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη που μίλησε στα Παραπολιτικά και τη δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη.


Υπάρχει μια εντύπωση ότι σνομπάρεις το lifestyle και ότι είσαι λίγο «παλιακός». Τελικά τι ισχύει; 

Το lifestyle δεν έχει καμία ουσία. Δεν κατηγορώ τους ανθρώπους που κάνουν lifestyle. Είναι μια αντίληψη. Αλλά είναι κάτι εντελώς παροδικό, πρόσκαιρο, εφήμερο. Δεν δίνει μηνύματα. Και με κουράζει. Και βλέπω και μια επιτήδευση στον τρόπο που επιχειρούν να προβληθούν κάποιοι. Δεν μου άρεσε καθόλου το Survivor.

Τι δεν σου άρεσε; 

Το έβλεπα καμιά φορά πολύ αργά στο ζάπινγκ. Έβλεπα αποσπασματικά και απορούσα με το όλο σκηνικό. Έβλεπα νέα παιδιά να ανταγωνίζονται σκληρά μεταξύ τους για το ποιος θα «φάει» τον άλλον και θα πρωτεύσει. Στο τέλος επικρατεί μεταξύ τους αγριότητα, την οποία «ντύνουν» με ένα πέπλο φιλίας. Δεν κατηγορώ τα παιδιά. Υπάρχει θεαματικότητα, αλλά δεν είναι αυτό το κριτήριο που πρέπει να ακολουθεί κανείς για να θαυμάζει κάτι. Δεν θέλω να το παίξω αφ’ υψηλού απέναντι σε αυτά τα «παιχνίδια». Δεν μου αρέσει. Δεν θα επέλεγα, όμως, να δω το παιδί μου στον Άγιο Δομίνικο στο Survivor. Δεν πρέπει να δίνεται διέξοδος στην κρίση και στους φτωχούς ανθρώπους με αυτά τα ακραία ανταγωνιστικά ριάλιτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]