Πάνος Αργιανίδης: Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με το μυαλό

Unknown
0


Ο Πάνος Αργιανίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τη συμμετοχή του στο survivor και εξομολογήθηκε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του στο ριάλιτι επιβίωσης.


- Γιατί μπήκες στο Survivor;

"Το να μπω στο Survivor ήταν κάτι που επιθυμούσα από μικρός. Παρακολουθούσα τα πρώτα Survivor αλλά και πολύ πριν τα παιχνίδια χωρίς Σύνορα και μου άρεσαν. Όμως τότε λόγω· ηλικίας δεν μπορούσα να συμμετάσχω και έτσι το έψαξα διαδικτυακά και παρακολούθησα τα Survivor όλου του κόσμου. Ήξερα, δηλαδή, πριν μπω τι έχω να αντιμετωπίσω."


-Γιατί πιστεύεις πως ο κόσμος αγάπησε τόσο πολύ το Survivor;

"Η δική μου η γενιά μεγάλωσε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και το Euro, οπότε είχαμε ως πρότυπα αθλητές. Ωστόσο, τα τελευταία 15 χρονιά η Ελλάδα δεν έχει αναδείξει κάποιο ανάλογο αθλητικό γεγονός, οπότε είναι λογικό η νέα γενιά να ταυτιστεί μ' ένα παιχνίδι το οποίο έχει αγώνισμα τα, διότι δεν υπάρχουν άλλα πρότυπα από την εποχή που διανύουμε."


-Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή για σένα στο νησί;

"Θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολες στιγμές όλου του παιχνιδιού δεν αφορούσαν τη διατροφή μας, αλλά κυρίως την ψυχολογία  μας. Γιατί ήρθαμε αντιμέτωποι με τις ανασφάλειές-μας, με τα κόμπλεξ, με τη μοναξιά μας... Και πρέπει κανείς να είναι αρκετά δυνατός για να μπορέσει να το διαχειριστεί αυτό."


-Το καλύτερο σημεία του παιχνιδιού ποιο ήταν;

"Η απομάκρυνση από την υλιστική καθημερινότητα που βιώνουμε στην Ελλάδα."


-Δεν σε δυσκόλεψαν η έλλειψη φαγητού και η σωματική καταπόνηση;

"Όχι.  Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με το μυαλό. Ακόμα και το θέμα της πείνας ή το θέμα της κούρασης μπορείς με το μυαλό σου να το διαχειριστείς. Δεν ένιωσα  πείνα. Αντιμετώπισα μια αδυναμία φυσιολογική, αλλά δεν αισθάνθηκα πείνα."

-Έκανες λάθη;

"Όταν συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, είναι φυσιολογικό να λειτουργείς λίγο επιπόλαια. Ωστόσο νομίζω, επειδή το είχα μελετήσει αρκετά τσ συγκεκριμένο πρότζεκτ, σε μεγάλο ποσοστό λειτούργησα όπως είχα φανταστεί ότι θα λειτουργήσω."


-Τι είδους λάθη έκανες;

"Ίσως το ότι αφέθηκα όσον αφορά το κομμάτι της παραγωγής και βγήκαν κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Ίσως λόγω του χαρακτήρα μου, επέτρεψα στον εαυτό μου να βοηθήσει με κάποια κομμάτια ριάλιτι και επικοινωνίας, τα οποία, αν δεν τα έκανα, σίγουρα δεν θα μπορούσε να υπάρχει υλικό, ώστε να φανεί ότι ο Πάνος ανακατεύεται με όλα π έχει άποψη για όλα. Ωστόσο, αυτό έγινε με έναν συγκεκριμένο τρόπο μέσο από την παραγωγή και από το παιχνίδι, και αν εγώ δεν ήμουν τόσο δεκτικός και ήμουν απόλυτος, όπως άλλοι παίκτες, δεν θα είχαν τροφή για να δημιουργήσουν αυ¬=τού του είδους τον «θόρυβο» γύρω από το όνομα μου."

-Αυτό εσύ το αντιλαμβανόσουν όσα ήσουν εκεί;

"Φυσικά το αντιλαμβανόμουν. Μπορεί να μην είμαστε στην τηλεόραση, αλλά έχουμε μεγαλώσει με την ιδιωτική τηλεόραση. Οπότε κάποιος που είναι έξω από το «γυαλί» έχει ερεθίσματα από όλα τα πράγματα και μπορεί να κρίνει συμπεριφορές. Όταν, λοιπόν, μπει μέσα σ'αυτό το πράγμα, ξέρει τι θα συναντήσει. Απλά θα φτάσει στα όρια του, μέχρι εκεί που πιστεύει ότι μπορούν να τον φτάσουν."


-Δεν σε ενόχλησε αυτό;

"Δεν με ενοχλεί το πώς θα βγει προς τα έξω, γιατί γνωρίζω ότι αυτό που θα βγει δεν είναι  100% η αλήθεια. Οπότε πρέπει να βγάλεις κάποια πράγματα προκειμένου να μπορέσεις να επιβιώσεις, στο παιχνίδι και όταν βγεις, θα διαχειριστείς μόνος σου την εικόνα σου και  θα δείξεις τι χαρακτήρας είσαι. Φυσικά, υπάρχουν και οι κακεντρεχείς, ενώ δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους."


-Υπήρχαν πράγματα που έκανες γι' αυτό;

"Είναι λογικό όταν είσαι σε ένα παιχνίδι γα ακολουθείς τους κανόνες του. Ξέρεις δε ότι όταν πας σε ένα Survivor υπάρχουν συγκεκριμένοι χαρακτήρες σε όλα: ο «καλός», ό «κακός», ο αθλητικός», η «όμορφη», ο «όμορφος», ο «έξυπνος». Γνωρίζαμε, λοιπόν, ο καθένας περίπου τι αντιπροσώπευε και ήταν λογικό ο καθένας να υπηρετεί κάτι από το προφίλ που πιστεύει ότι έχει."


Πηγή:mytv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !