Διαβάστε την πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία του «Still Standing»...

Οριστικό είναι εδώ και αρκετό καιρό πως το καθημερινό τηλεπαιχνίδι "Still Standing" θα το παρουσιάσει η Μαρία Μπεκατώρου. Η διαδικασία πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ανατρεπτική.

Το παιχνίδι δίνει την ευκαιρία στους διαγωνιζόμενους να κερδίσουν  το έπαθλο επικρατώντας των άλλων δέκα αντιπάλων, σε δέκα ταχύτατες μονομαχίες γνώσεων. Καθώς αδειάζει η κλεψύδρα, ο κάθε διαγωνιζόμενος προσπαθεί να είναι ο τελευταίος «επιζών» αφού, εάν  τελειώσει ο χρόνος ( και δεν έχει πει την σωστή απάντηση), «εξαφανίζεται» στην κυριολεξία από το παιχνίδι αφού ανοίγει αστραπιαία η «καταπακτή» στο σημείο που στέκεται και πέφτει μέσα!

Ο διαγωνιζόμενος ξεκινά στο κεντρικό ρινγκ του στούντιο, περικυκλωμένος από τους 10 αντιπάλους του που στοχεύουν να τον …εξαφανίσουν και να κερδίσουν τα λεφτά για τα οποία θα μονομαχήσουν.  Ο διαγωνιζόμενος αντιμετωπίζει τους 10, έναν –  έναν, με σκοπό να νικήσει στη μονομαχία ώστε να προχωρήσει στον επόμενο.  Ο κάθε αντίπαλος έχει μπροστά του ένα τεράστιο νόμισμα, που κρύβει το μυστηριώδες ποσό που κυμαίνεται ,  από 1 έως πολλές χιλιάδες ευρώ. Κανείς από τους δύο (διαγωνιζόμενος-αντίπαλος) δεν  γνωρίζει την ακριβή αξία μέχρι τη στιγμή που λήγει η μονομαχία,  και ο ένας από τους δύο αποχωρεί.  Σε μία μοναδική δοκιμασία γνώσεων, αυτοσυγκέντρωσης και ψυχραιμίας  ….καθώς γνωρίζουν πως, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να ανοίξει το …έδαφος κάτω από τα πόδια τους και να τους «καταπιεί»! Εάν ο διαγωνιζόμενος επικρατήσει του αντιπάλου, η μυστική αξία του νομίσματος του ηττημένου προστίθεται στο τζακπότ του νικητή. Εάν όμως ο διαγωνιζόμενος ηττηθεί, τότε ο αντίπαλος κερδίζει το ποσό και το παιχνίδι ξαναρχίζει με νέο διαγωνιζόμενο στο κεντρικό ρινγκ. Εάν ο διαγωνιζόμενος κερδίσει και τους 10 αντιπάλους, τότε το τζακποτ του αυτόματα εκτινάσσεται στα χιλιάδες ευρώ!

Το «Still Standing» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στον Σεπτέμβριο καθώς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο και να προβάλλεται καθημερινά, στην απογευματινή ζώνη του σταθμού…!

newsit.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: