αυτό είναι το κόνσεπτ...


Το Still Standing είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό – έχει παιχτεί σε 17 χώρες – συνδυάζει το χιούμορ, την ταχύτητα, τη γνώση και έχει έντονο το στοιχείο της αγωνίας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων που ανταμείβει τους…γνώστες με πολλές χιλιάδες ευρώ και «καταπίνει» τους χαμένους.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν 10 παίκτες αλλά ένας νικητής. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει το δικαίωμα να διαλέξει τον αντίπαλό του και να αναμετρηθεί μαζί του σε ερωτήσεις γνώσεων που μοιράζουν χρήματα. Εκείνος που θα κερδίσει κάνει το απόλυτο deal,κι έχει τη δυνατότητα είτε να κρατήσει τα χρήματα που έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει, είτε να… κλέψει αυτά του αντιπάλου του. Ο παίκτης που απαντά λάθος δεν χάνει μόνο τα χρήματα αλλά και το… έδαφος κάτω από τα πόδια του.

Οι δύο παίκτες, αφού δώσουν την απάντηση που πιστεύουν πως είναι η σωστή, αναμένουν το αποτέλεσμα. Όποιος από τους δύο κερδίσει κάνει την επιλογή ποιο χρηματικό ποσό θα κρατήσει. Ο άλλος, όμως, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και εξαφανίζεται «μαγικά» από το στούντιο.

Πηγή: Peoplegreece.com

*Να υπενθυμίσουμε πως, πρώτο το tvnea σάς έγραψε ότι στο πόστο της παρουσίασης έκλεισε επίσημα η M. Μπεκατώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]