Χθες γράφτηκε πως το STAR ετοιμάζει καθημερινή σχολιαστική-σατιρική εκπομπή και πως μάλιστα από δοκιμαστικό έχουν περάσει ήδη ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Το tvnea έκανε ρεπορτάζ και έμαθε τι ακριβώς ισχύει και τι όχι. Η πραγματικότητα είναι η εξής: Τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς εκτιμούν και εμπιστεύονται πάρα πολύ τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο. Τον θεωρούν ιδιαίτερο ικανό και πολύ έξυπνο και σίγουρα σε μεγάλο βαθμό η επιτυχία του "Shopping Star" οφείλεται στο ευρηματικό σπικάζ που κάνει με τα πολύ καυστικά σχόλια του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος πρότεινε στο κανάλι να παρουσιάσει μαζί με τη Τζένη Μελιτά μία νέα χιουμοριστική εκπομπή με σάτιρα και άποψη και τα στελέχη του σταθμού περιμένουν να δουν ολοκληρωμένη την πρόταση του με τον ανάλογο πιλότο.

Αυτό ισχύει και τίποτα παραπάνω! Δεν μιλάμε δηλαδή μία πρόταση του STAR προς το Βαγγέλη και σε καμία περίπτωση δεν έχει υπάρξει για την ώρα κάποια έγκριση. Πόσο μάλλον να έχει γίνει γνωστό και αν πρόκειται για ένα καθημερινό ή εβδομαδιαίο φορμάτ.

Στο προσεχές διάστημα ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος θα καταθέσει την ιδέα του και το κανάλι θα αποφασίσει αν θα δώσει το πράσινο φως ή όχι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]