ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δεν έδωσαν τα χέρια για τη μαγειρική στο πρωινό του Star...

0

To νέο ,ψυχαγωγικό πρωινό του STAR ,με παρουσιαστές τους Καραβάτου-Κατσούλη, στήνεται αυτή την περίοδο με πολύ προσεχτικά βήματα, μια κι αποτελεί ένα από τα 2 μεγάλα στοιχήματα του
σταθμού-το άλλο στοίχημα ακούει στο όνομα ,Money Drop. Η δομή του θα είναι όπως των κλασικών πρωινάδικων, όμως, ξεκάθαρη εικόνα για πάνελ, πρόσωπα και τίτλο δεν υπάρχει ακόμα.

Όπως σας έχουμε γράψει, στη συντακτική ομάδα έχει κλείσει τόσο η Δήμητρα Καλφούντζου όσο και ο Γρηγόρης Μπάκας, ενώ την αρχισυνταξία θα αναλάβει η Κατερίνα Μπούσιου.Πέρα από αυτά τα ονόματα, τίποτα και κανείς άλλος δεν έχει κλειδώσει προς το παρόν.

Από το πρωί ,βέβαια, κυκλοφορεί η φήμη πως ο Λάμπρος Βακιάρος ,ο μεγάλος νικητής του Masterchef, έδωσε ήδη τα χέρια με το δίδυμο ώστε να αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που φτάνει στο Tvnea, αυτή τη στιγμή η στήλη της μαγειρικής είναι ακέφαλη, και κανένας μάγειρας και καμια μαγείρισσα δεν έχει κλείσει για να είναι στην κουζίνα της Κατερίνας και του Κρατερού. Συνεπώς, κανένα...χέρι δεν έχει δώσει για το εν λόγω πρωινό ούτε κι ο Λάμπρος Βακιάρος.

Το αν πράγματι τα στελέχη καταλήξουν σε αυτόν ή αν τελικά δούμε άλλον σεφ ,αυτό δεν είναι αυτή τη στιγμή επ' ουδενί αποφασισμένο ούτε και σίγουρο. Το μόνο σίγουρο που το tvnea μπορεί να σας μεταφέρει, είναι πως κανείς δεν έχει δώσει τα χέρια για την κομβική στήλη της μαγειρικής, και η αναζήτηση συνεχίζεται...



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !