Στον αέρα όλα στο STAR...

1

Μεσούντος του καλοκαιριού, κι ενώ στα περισσότερα κανάλια το πρόγραμμα και γενικότερα οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και κλειδώσει,στο STAR τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Ή ,για την
ακρίβεια, είναι...όλα στον αέρα!

Μην πάει ο νους σας στο κακό, βέβαια, καθώς, όχι, δεν...τινάζεται στον αέρα το πρόγραμμα ούτε και χάλασε κάποιο deal, απλώς, τίποτα σχεδόν δεν έχει πλήρως κλειδώσει ακόμα για το νέο πρόγραμμα. Ας τα πάρουμε ,όμως, από την αρχή. Το κανάλι αυτή τη στιγμή μπορεί να έχει ένα πλάνο για το ποια προγράμματα θα βγάλει στον αέρα τη σεζόν που μας έρχεται(τουλάχιστον στο πρώτο μισό), και μπορεί να έχει εξασφαλίσει ήδη τα κόνσεπτ που επιθυμεί (βλ. Money Drop), όμως, η ζώνη προβολής τού κάθε πρότζεκτ και οι ακριβείς ώρες έναρξης-λήξης της κάθε εκπομπής, δεν είναι επ' ουδενί προσδιορισμένα.

Πριν καιρό σάς είπα πως το πρωινό των Καραβάτου-Κατσούλη δεν γνωρίζουν ακόμα πότε θα αρχίζει και πότε θα τελειώνει.Τίποτα ,λοιπόν, δεν έχει αποφασιστεί ούτε για αυτό ακόμα, όμως, παράλληλα ,η ώρα προβολής τού νέου πρωινού, αναμένεται να προκαλέσει αυτόματα και μια σειρά -σημαντικών-αλλαγών .Το αν θα βγαίνουν ,λοιπόν, μέχρι τη μία ,ή μέχρι τη μία παρά τέταρτο, ή ακόμη μέχρι και τις 12.30 ,θα είναι και το ''κλειδί '' για το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού .Από τους Καραβάτου -Κατσούλη θα εξαρτηθεί η έναρξη του μεσημβρινού δελτίου,το οποίο με τη σειρά του και θα ''ορίσει'' το πότε θα βγαίνει η Ζήνα αλλά και η Καγιά.

Και ναι, καλά καταλάβατε, η πιθανότητα να βγει σε εντελώς άλλη ζώνη τόσο η Ζήνα Κουτσελίνη όσο και το Shopping Star της Βίκυς Καγιά ,είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη.Μην εκπλαγείτε,λοιπόν, αν από Οκτώβριο για πάραδειγμα η Βίκυ Καγιά επιστρέψει μέσα από μια άλλη ώρα και γίνει από μεσημβρινή, απογευματινή!

Το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ,πέραν του Τροχού της Τύχης φυσικά που παραμένει και φέτος σταθερός, το νέο απόκτημα του σταθμού .Κι αναφέρομαι στο Money Drop ,που έχει κλειδώσει εξ αρχής για την καθημερινή prime time .

Όλα στον αέρα ,συνεπώς, για τον προγραμματισμό του καναλιού .Μες στον Αύγουστο, ωστόσο, αναμένεται να σας έχουμε μια ξεκάθαρη και πληρέστερη εικόνα για το πού θα τοποθετηθεί κάθε εκπομπή αλλά και τις ακριβείς διάρκειες των προγραμμάτων.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. KΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΙΝΑΙΣΤΟ STAR CHANNEL! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΥΛ. ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ! ΓΙ' ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΙΧΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !