Shannen Doherty: Επιστροφή στα πλατό για την Αμερικανίδα ηθοποιό

Unknown
0

Η 46χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Shannen Doherty, με ένα στιγμιότυπο από την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά, ανακοίνωσε την επιστροφή της στα πλατό έπειτα από απουσία δύο ετών και τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.


Η τηλεοπτική Brenda Walsh που αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά «Beverly Hills 90210» (Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς), ανακοίνωσε χθες την επιστροφή της στα πλατό και την κανονικότητα της ζωής της. Υπενθυμίζεται ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια, όχι μόνο δεν έκρυψε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, φροντίζοντας να μετατρέψει τον λογαριασμό της στο Instagram σε ημερολόγιο της κόντρας της με την ασθένεια, αλλά υπήρξε γενναία, πρωτοστατώντας στο κίνημα που θέλει τις περούκες μακριά από τα κεφάλια γυναικών που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία.


Το μήνυμα της Shannen Doherty

«Σήμερα επέστρεψα στα γυρίσματα. Ήταν δύο σκληρά χρόνια παλεύοντας με τον καρκίνο. Ο κόσμος σε κρίνει ως ηθοποιό. Υποθέτει ότι είσαι αδύναμος, όχι ικανός, κ.λπ, κ.λπ. Κι όμως, και πάλι η δουλειά είναι που σε αναζωογονεί και ανανεώνει τις δυνάμεις σου για να κατακτήσεις αυτό το αδιανόητο κτήνος.


Σήμερα, συγκρίνω τον εαυτό μου με ένα αυτοκίνητο. Αυτό το Vintage Shelby που ήταν στο γκαράζ για πολύ καιρό. Και είναι ακόμη ένα σπουδαίο αυτοκίνητο, το καλύτερο. Απλά χρειάζεται τον χρόνο του για να πάρει μπροστά η μηχανή και να δουλέψει, όπως υποτίθεται ότι θα έπρεπε.

Είμαι ευγνώμων για το σήμερα. Ευγνώμων για κάθε μέρα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της σειράς "Ηeathers" που μου επέτρεψαν να παίξω και σήμερα να υποδυθώ κάποια άλλη. Υπέροχοι συνεργάτες, υπέροχοι σεναριογράφοι, υπέροχο καστ, υπέροχη τηλεοπτική σειρά και σκηνοθέτης».


Η σειρά «Heathers» στην οποία συμμετέχει η Shannen Doherty αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2018.

naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !