Ο Στέλιος Χανταμπάκης επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο με δική του εκπομπή. Ο παρουσιαστής εξηγεί στο "Πρώτο Θέμα" τι θα δούμε σ' αυτή την περιβόητη εκπομπή.


Τι ακριβώς θα δούμε στο "Santo Stelio";

"Είναι μια χιουμοριστική εκπομπή. Κάθε βδομάδα αναλαμβάνω μια αποστολή. Σκοπός μου είναι να μαζέψω πληροφορίες σχετικά με το θέμα της αποστολής αλλά με ανορθόδοξο τρόπο. Θα προσεγγίσουμε τουρίστες με απολαυστικό χιούμορ, εξάχρονα παιδιά με απίστευτη φαντασία, ανυποψίαστους πελάτες και όλες εκείνες τις υπέροχες περιπτώσεις ανθρώπου από όλη την Ελλάδα. Λυτοί θα είναι κάποιοι από τους προταγωνιστές της εκπομπής και μαζί τους θα προσπαθώ να την ολοκληρώσω. Επενδύουμε πολύ στην αστεία πλευρά της ζωής, μέσα από την επαφή με ανθρώπους της διπλανή πόρτας. Αυτό είναι το δυνατό μας χαρτί. Η επικοινωνία μας με κόσμο που έχει διάθεση να εξωτερικεύσει αυθόρμητα την κωμική πλευρά του".


Ποια ήταν τα περίεργα ή αστεία περιστατικά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής;

"Για ένα επεισόδιο η αποστολή μου έχει τίτλο "Τι θα φάμε σήμερα". Για τις ανάγκες λοιπόν της έρευνας θα παρακολουθήσουμε τις αντιδράσεις μιας παρέας υπέροχων 80χρονων γιαγιάδων που μας ζήτησαν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους σούσι. Περιττό να πώ ότι διακόπταμε συνέχεια το γύρισμα από τα γέλια".Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]