ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλο το ρεπορτάζ για τη νέα εκπομπή του ΑNT1, 'Zητείται σεφ'

0

το κόνσεπτ , η διάρκεια και το μεγάλο έπαθλο...

Γνωστό έγινε από το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real News πως το ΖΗΤΕΤΑΙ ΣΕΦ , που πριν από καιρό ετοίμασε ο Πέτρος Μπούτος για λογαριασμό του ΑΝΤ1, πρόκειται να βγει στις οθόνες μας την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου ,και θα προβάλλεται για όλο τον Σεπτέμβριο. Κάθε πότε,όμως, θα το βλέπουμε; Ποιο είναι το κόνσεπτ, η διάρκεια αλλά και το μεγάλο έπαθλο; Το tvnea σού παρουσιάζει όλο το ρεπορτάζ...

Το κόνσεπτ ,λοιπόν, θέλει να αναδείξει τον σεφ εκείνο που βάσει των ικανοτήτων του αξίζει να μπει και να εργαστεί στην κουζίνα ενός μεγάλου και επιτυχημένου εστιατορίου, όπως είναι αυτό του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο σεφ, Αλέξανδρου Τσιοτίνη, του οποίου το εστιατόριο-βρίσκεται στα Ιλίσια- έχει για το εν λόγω πρότζεκτ κομβική σημασία ,και θα σας εξηγήσω παρακάτω το γιατί.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, στο παιχνίδι αυτό του ΑΝΤ1 θα διαγωνιστούν 6 παίκτες-σεφ , οι οποίοι και θα περάσουν όλοι τους από όλα τα πόστα που έχει μια κουζίνα( κρύα πιάτα, σάλτσες, πάσο κ.λπ.). Ποιο είναι, όμως, το τελικό έπαθλο που θα λάβει ο νικητής; Όπως έπιασαν οι κεραίες μου, ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ως έπαθλο μια θέση στο εν λόγω εστιατόριο του βραβευμένου σεφ, Τσιοτίνη.

Εν συνεχεία, σύμφωνα και πάλι με τις πληροφορίες μου, το  ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΕΦ πρόκειται να προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 , και η διάρκεια του κάθε επεισοδίου θα είναι 40 λεπτά. Τέλος, να σημειώσω πως συνολικά το πρόγραμμα αποτελείται από 9 επεισόδια, που θα πει ότι κάνει την πρεμιέρα του την Κυριακή ,3 Σεπτεμβρίου, και θα ρίξει αυλαία, με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, την Κυριακή,1 Οκτωβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !