NOMADS:Οι αναπληρωματικοί που θα πάνε Φιλιππίνες και οι διαρροές που θέλει να προλάβει ο ΑΝΤ1...

0

Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στο «Nomads» έφεραν αλλαγές στο ριάλιτι μετά από απόφαση της παραγωγής του ριάλιτι και του ΑΝΤ1. Πάνω από 25.000 αιτήσεις έχουν γίνει από άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές του. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και αρκετοί celebrities, που αυτοπροτάθηκαν προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στη λίστα των συμμετεχόντων. Έτσι, η
παραγωγή αποφάσισε να αυξήσει σε επτά -από έξι που είχε ορίσει αρχικά- τα άτομα της κάθε ομάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε τρεις ακόμη παίκτες να «πολεμήσουν» για την επιβίωσή τους στις Φιλιππίνες. Συνολικά, δηλαδή, στην ασιατική χώρα θα ταξιδέψουν 21 υποψήφιοι Ροβινσώνες.

Δεν θα είναι, όμως, αυτή η μοναδική αλλαγή που αποφάσισαν στις πολλαπλές συσκέψεις τους οι υπεύθυνοι του «σκληρού» reality. Όπως έγινε γνωστό, δεν θα βλέπουμε live τη στιγμή της αποχώρησης με απευθείας σύνδεση από την εξωτική χώρα, με συνέπεια να καταργηθεί και η εκπομπή η οποία θα γινόταν σε στούντιο στην Αθήνα, γι' αυτό τον λόγο. Ωστόσο, ως ανταμοιβή στους τηλεθεατές, το κανάλι θα δείχνει κάθε Παρασκευή ένα special επεισόδιο, για το οποίο όμως δεν θα γίνονται γνωστές περισσότερες πληροφορίες πριν από την προβολή του. Επίσης, το επεισόδιο της αποχώρησης θα γυρίζεται, θα μοντάρεται και θα προβάλλεται την ίδια μέρα (αφού έχει υπολογιστεί και η διαφορά ώρας), ώστε να αποφεύγονται διαρροές, που στην περίπτωση του «Survivor» είχαν εξελιχθεί σε μεγάλη... πληγή για την παραγωγή και το κανάλι.

Όπως μαθαίνουμε, τα στελέχη του ΑΝΤ1 είναι απόλυτα ικανοποιημένα από τον αριθμό των συμμετοχών, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να αποφασίσουν ποιοι θα είναι τελικά αυτοί που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι. Σε αυτό θα παίξουν καθοριστικό ρόλο οι ιατρικές εξετάσεις που θα κάνουν οι ενδιαφερόμενοι την ερχόμενη εβδομάδα, αφού θα δείξουν ποιοι είναι ικανοί να ταξιδέψουν και να υποβάλουν τον οργανισμό τους σε σκληρές δοκιμασίες. Οι πληροφορίες θέλουν τον Γιάννη Λάτσιο να εργάζεται εντατικά πάνω στο project. Μάλιστα προκειμένου να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα, βλέπει ο ίδιος όλους τους υποψήφιους συμμετέχοντες.

Aπό τη διαδικασία των εξετάσεων θα προκριθούν 25 άτομα, ώστε να υπάρχουν και αναπληρωματικοί σε περίπτωση που σημειωθούν αποχωρήσεις. Η αποστολή των περίπου 90 ατόμων θα αναχωρήσει από την Ελλάδα το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Μαζί τους θα «πετάξει» και ο παρουσιαστής ,Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μάλιστα, είναι ενθουσιασμένος με το project και πριν από την έναρξη θα έχει prive ξενάγηση στους χώρους όπου θα μένουν οι διαγωνιζόμενοι, αλλά και σε εκείνους που θα γίνονται τα αγωνίσματα, προκειμένου να εγκλιματιστεί.

 Πηγή:espresso

Θυμήσου ακόμη το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TVNEA για την οριστική κατηγοριοποίηση των ομάδων.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !