ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αυτό το πρόσωπο συζητά για την κριτική επιτροπή του 'My Style Rocks'...

0

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν είναι και το παιχνίδι μόδας, My Style Rocks, που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο μια και ακόμα αναζητούν το άτομο που θα το
παρουσιάσει. Όπως πρώτοι σας γράψαμε, το πρόγραμμα με νέα απόφαση θα έχει 3ωρη διάρκεια(άλλωστε, το κόνσεπτ είναι και στην πρωτότυπη μορφή του πολύωρο), και στην παρουσίαση παίζουν τόσο η Ντορέττα (αν κι έχει ενδοιασμούς) όσο και η Ευαγγελία Αραβανή ( ξαναδές εδώ ).

Πέρα ,όμως, από τον παρουσιαστή ή την παρουσιάστριά του, μείζον θέμα που έχει να επιλύσει ο σταθμός είναι και η κριτική επιτροπή, που μάλιστα ο ρόλος της στο εν λόγω πρόγραμμα είναι αρκετά πιο κρίσιμος και κομβικός από ό,τι εκείνος του παρουσιαστή. Ποιοι ,λοιπόν, συζητάνε; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, ένα από τα ονόματα που είναι εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τους υπευθύνους του ΣΚΑΪ είναι και ο σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος, ωστόσο, ακόμα δεν έχει κλείσει οριστικά. Μάλιστα, από τον σταθμό τηρούν σιγή ιχθύος για το εν λόγω πρότζεκτ,  και τα ονόματα των κριτών δεν θέλουν να διαρρεύσουν, και έτσι κινούνται πιο...μυστικά!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !