Η κυπριακή ταινία «The Midnight Shift» κέρδισε το πρώτο βραβείο HBO Europe

Unknown
0

Η κυπριακή ταινία μικρού μήκους «The Midnight Shift» («Η Μεταμεσονύχτια Γραμμή») συμμετείχε στο Σεράγεβο στο πρόγραμμα MIDPOINT και κέρδισε το πρώτο βραβείο, το «HBO Europe Award».


Δημιουργοί της ταινίας είναι o Ανδρέας Κυριάκου, ο Φρίξος Μασούρας και ο Χάρης Αγιώτης. To MIDPOINT TV Launch επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μιας τηλεοπτικής σειράς που μπορεί να κρατήσει για πολλές σεζόν. Το σενάριο και το τελικό προϊόν των τριών Κυπρίων βρίσκεται πλέον στα χέρια του ΗΒΟ και δεν αποκλείεται να προβληθεί στις οθόνες, από το αμερικανικό δίκτυο.

Ο Ανδρέας Κυριάκου σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Καθημερινή» της Κύπρου είπε ότι η ιστορία της ταινίας περιστρέφεται γύρω από έναν άνθρωπο- τον οποίο υποδύεται ο Χριστόδουλος Μαρτάς. «Έναν άνθρωπο κυνηγημένο, από κάποιο έγκλημα που έχει κάνει, που για να ξεφύγει παίρνει μια δουλειά σαν ταξιτζής στη μεταμεσονύχτια γραμμή. Η ταινία είναι η πρώτη του νύχτα στη δουλειά. Ο πρώτος του πελάτης (Κρίστοφερ Γκρέκο) τον αναγκάζει να δει τη ζωή διαφορετικά», ανέφερε.


Ουσιαστικά, ο ταξιτζής λειτουργεί σαν μια μοντέρνα εκδοχή του μυθικού «βαρκάρη», που μεταφέρει τους νεκρούς από τον κόσμο μας στην επόμενή τους κατοικία, βοηθώντας τους να ολοκληρώσουν ό,τι άφησαν ατέλειωτο, πρόσθεσε.

«Το MIDPOINT συνεχίζει να ανακαλύπτει υπέροχα σενάρια και ταλέντα, και το HBO Europe Original Production είναι κατενθουσιασμένο που υποστηρίζει το νικητήριο project, το "Midnight Shift". Είναι ένα πολύ πρωτοποριακό σενάριο, τόσο εμπορικό όσο και προσωπικό, που διεκπεραιώθηκε με επαγγελματισμό, από το concept στο σενάριο και στην παρουσίαση. Μια πολύ καλή ιστορία ειπώθηκε με μια διαφορετική φωνή και μια μεγάλη καρδιά» δήλωσαν η Tereza Polachova (executive producer στο ΗΒΟ Europe) και ο Steve Matthews (VP Executive Producer, Drama Development).

cnn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !