για να αναλάβει την επανεκκίνησή του...

Tο απόλυτο αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί το Mega, κάθε άλλο παρά αισιόδοξες προοπτικές για το μέλλον τού πάλαι ποτέ Μεγάλου Καναλιού διαμορφώνει. Εντός του Αυγούστου, στη γενική
συνέλευση των μετόχων ,θα παρθούν οι αποφάσεις για τη νέα σεζόν, ήδη ,ωστόσο, όλοι διαβλέπουν ναυάγιο, λόγω της αδυναμίας των ισχυρών αφεντικών να συνεννοηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, παραμένει στο τραπέζι το σενάριο ένας από τους τρεις μεγάλους μετόχους, Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης και Σαββίδης, να πουλήσει το ποσοστό του, ώστε να διευκολυνθεί η συνεννόηση των υπολοίπων, και ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα συμβεί με τις μετοχές της πλευράς Μπόμπολα. Ένα άλλο σενάριο, θέλει το όνομα του Κώστα Κιμπουρόπουλου να προκρίνεται ως εκείνου που θα “τρέξει” το μαγαζί τους δύσκολους επόμενους μήνες, ώστε να διαμορφωθούν συνθήκες επαναλειτουργίας του Mega, τη στιγμή που σήμερα οι ενδείξεις οδηγούν στο οριστικό λουκέτο του.Ο Κώστας Κιμπουρόπουλος, ο οποίος απομακρύνθηκε πρόσφατα από τον ΣΚΑΪ, εκτιμάται ως το πλέον κατάλληλο πρόσωπο στη δεδομένη συγκυρία, μένει ,ωστόσο, να διαφανεί το κατά πόσο θα συμφωνήσουν στο πρόσωπό του όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές του Mega.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]