MEGA: Άπειρη η νέα διοίκηση γύρω από τα Media...

0

Τα “γκρίζα σύννεφα” που, πρακτικά ,δεν απομακρύνθηκαν ποτέ από τον ορίζοντα, επέστρεψαν…με θόρυβο πάνω από το Mega, στον απόηχο της ολιγόλεπτης Γενικής Συνέλευσης του “Τηλέτυπου”, την
Πέμπτη. Η αδυναμία των μεγάλων μετόχων να βρουν ένα πλαίσιο συνεννόησης για το μέλλον του καναλιού, και να χαράξουν έναν ρεαλιστικό οδικό χάρτη για την επαναλειτουργία του, ήταν εμφανής, και επανέφερε εκ των πραγμάτων τα σενάρια περί οριστικού λουκέτου για το Mega.

Τα νέα μέλη που ορίστηκαν στο διοικητικό συμβούλιο, για να αντικαταστήσουν τις οικογένειες Μπόμπολα και Ψυχάρη, δεν έχουν σχέση ή παρελθόν με τον δύσκολο και απαιτητικό χώρο της τηλεόρασης, κάτι που σημαίνει ότι η επιλογή τους δεν έγινε με πρωταρχικό κριτήριο τη χάραξη βιώσιμης στρατηγικής για την επαναλειτουργία του πάλαι ποτέ Μεγάλου Καναλιού. Επιπροσθέτως, δεν φάνηκε να βρίσκει έδαφος στους άλλους μετόχους το διπλό “χτύπημα” του Ιβάν Σαββίδη, για την αποπληρωμή των εργαζομένων, και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να σταλεί στην αγορά ένα ξεκάθαρο μήνυμα ρεαλιστικής προσδοκίας για το μέλλον του Mega. Αρκετοί είναι εκείνοι που περιμένουν να δουν πώς θα περπατήσει η επόμενη μέρα στον πρώην ΔΟΛ, που πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη με την εταιρεία “Alter Ego”, για να προβλέψουν αν το Mega θα έχει αντίστοιχη τύχη, και αν θα καταφέρει κάποια στιγμή να επανέλθει στην κανονικότητα των προηγούμενων ετών, τότε που ήταν το πρώτο και πιο παρεμβατικό κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης.

Ysterografa.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !