Madonna: Ο γιος της Rocco επιστρέφει κοντά της, εξαιτίας του διάσημου κολλητού του

Unknown
0


Η σχέση της Madonna με το γιο της Rocco, από το γάμο της με τον Guy Ritchie έχει περάσει από 40 κύματα, αλλά και από τις δικαστικές αίθουσες.


Ο 18χρονος πριν λίγα χρόνια δήλωσε ότι δε θέλει να ζει μαζί της, αλλά με τον πατέρα του στην Αγγλία. Κι έκτοτε ξεκίνησε ένας απίστευτος δικαστικός αγώνας για την κηδεμονία του ανήλικου – τότε – Rocco, ο οποίος επέμενε να μη θέλει τη μητέρα του.


Και ποιος, άλλωστε, θα ξεχάσει τα δημόσια ξεσπάσματα της Madonna – ακόμη και σε συναυλίες – που παρακαλούσε το γιο της, να επιστρέψει πίσω, φέρνοντας, όμως, με τη συμπεριφορά της, τα αντίθετα αποτελέσματα. Πέρυσι, η ιστορία αυτή τελείωσε, όταν η «ιέρεια» της Ποπ έχασε οριστικά την κηδεμονία του. Αλλά όσα φέρνει ο χρόνος, λένε, και αυτό ισχύει και στην περίπτωσή τους.


Τους τελευταίους μήνες, οι σχέσεις τους έχουν πλέον αποκατασταθεί, ενώ μόλις πριν λίγες μέρες, ο Rocco βρέθηκε με τα υπόλοιπα αδέλφια του, στην Ιταλία για να γιορτάσουν τα γενέθλια της διάσημης μαμάς τους. Κι αν αυτό αποτέλεσε μία μικρή, αλλά ευχάριστη έκπληξη, τα νέα που έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Κι αυτό, διότι σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Rocco πρόκειται να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, με τη μητέρα του, ελέω σπουδών, αλλά και του κολλητού του, τέκνο διάσημων γονέων και αυτός.


Ποιος είναι; Μα, ο Brooklyn Beckham! Όπως θα θυμάσαι, ο γιος των Victoria και David Beckham μετακόμισε, πρόσφατα στη Νέα Υόρκη για σπουδές. Έτσι, τα βήματά του θέλει να ακολουθήσει ο κολλητός του, Rocco με τον οποίο πρόκειται να σπουδάσουν φωτογραφία, στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν κατά νου να συνεργαστούν σε διάφορα προτζεκτ. Έτσι, ο 18χρονος πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη μητέρα του, η οποία μένει στη Νέα Υόρκη, τον περισσότερο χρόνο!


Πηγή: mothersblog.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !