Η Mάγδα Τσέγκου μιλά για την απόφασή της να αποχωρήσει από τον Αυτιά

Unknown
0

Η Μάγδα Τσέγκου, εννέα ολόκληρα χρόνια μετά τη συνεργασία της με τον Γιώργο Αυτιά, στα τέλη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εκπομπή. Για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα η ίδια κράτησε σιγή ιχθύος γύρω από τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει...


Πιστεύεις ότι έπρεπε να κλείσει αυτός ο κύκλος για να αρχίσει κάτι καινούριο; Πόσο δύσκολη ήταν η απόφασή σου;

Συνεργαστήκαμε για 9 χρόνια, στα οποία, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, όλη η ομάδα ζήσαμε όμορφες, όμως και δύσκολες στιγμές, όπως το κλείσιμο του Άλτερ, αλλά και η νέα συνεργασία που είχαμε για 7 χρόνια στον ΣΚΑΪ. Νομίζω ότι είναι η φυσική εξέλιξη να σταματήσει μια συνεργασία όταν δεν έχω κάτι άλλο να δώσω σε αυτή. Οι αποφάσεις μου, πάντα παίρνονται με πολλή σκέψη, συζήτηση και με συμβουλές από ανθρώπους που σέβομαι τη γνώμη τους.

Κάπως έτσι είχε φύγει και ο Γιώργος Αυτιάς ύστερα από 13 χρόνια από τον ΑΝΤ1 και τον Παπαδάκη!

Ναι, όντως είναι σαν η ιστορία να επαναλαμβάνεται και σε κάποιους η αποχώρησή μου από την εκπομπή θυμίζει εκείνη του Αυτιά από τον Παπαδάκη. Ο Αυτιάς συνεργάστηκε με τον Παπαδάκη 13 χρόνια και κάποια στιγμή έφυγε και έκανε κάτι άλλο. Είχε κλείσει ο κύκλος του εκεί. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, ίσως και τώρα ήρθε και η δική μου σειρά να αποχωρήσω ύστερα από 9 χρόνια με τις καλύτερες αναμνήσεις και τις σημαντικότερες εμπειρίες. Ο Γιώργος έλεγε πάντα στον αέρα να φεύγουν οι παλαιοί να έρθουν τα νέα παιδιά στον χώρο να δουλέψουν έτσι είναι η ζωή.

Μήπως πλησιάζει η ώρα που θα αποχωρήσει από την τηλεόραση ο Γιώργος Αυτιάς;

Σύμφωνα με όσα έχει πει ο ίδιος, νομίζω πως θα ασχοληθεί με την πολιτική κάποια στιγμή, όταν έρθει η ώρα η κατάλληλη και όταν κλείσει και ο δικός του κύκλος σ’ αυτό που κάνει τόσα χρόνια με επιτυχία και αφοσίωση.

Πηγή: Βραδυνή

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !