Για το lead in προορίζεται ο Ζουγανέλης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
H ζώνη του lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων κάθε καναλιού είναι πολύ σημαντική και για αυτό δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρόγραμμα εκείνο που θα αναλαμβάνει αυτή τη θέση. Έτσι σε συζητήσεις με την ΕΡΤ βρίσκεται ο Γιάννης Ζουγανέλης, προκειμένου να αναλάβει το lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα ο δημοφιλής καλλιτέχνης συζητά για την παρουσίαση ενος καθημερινού 15λεπτου σατυρικού προγράμματος που θα προηγείται του δελτίου ειδήσεων στις 9… με σκετσάκια που θα σχολιάζουν την επικαιρότητα και θα συμμετέχουν κι αρκετοί άλλοι ηθοποιοί.

Ομολογουμένως πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, διαφορετική από τις συνήθεις που κατατίθενται στο κρατικό κανάλι, με υψηλές προσδοκίες, ώστε να προσφέρει ικανοποιητική ώθηση στο δελτίο ειδήσεων.

Ωστόσο οι αλλαγές που είναι σε εξέλιξη στη διοικητική δομή του ραδιοτηλεοπτικού φορέα έχουν φρενάρει τις συζητήσεις… με την ελπίδα όμως να συνεχιστούν, όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο, δεδομένου ότι η πρόταση έχει όλα τα χαρακτηριστικά της επιτυχίας!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !