Κατερίνα Στανίση: Μετάνιωσε για τη διαφήμιση του JUMBO;

0

Με τη βαθιά, λαϊκή φωνή της έχει τραγουδήσει τα βάσανα, αλλά και τις χαρές του έρωτα. Από τις φάμπρικες της Γερμανίας, έφτασε να αποθεώνεται σε νυχτερινά μαγαζιά και πανηγύρια, ντυμένη πάντα στην τρίχα, με δημιουργίες σπουδαίων σχεδιαστών μόδας. 



Πώς είναι πλέον η δουλειά στα μπουζούκια;

Εχει πέσει αρκετά. Τα βλέπουμε, πλέον, με τα κιάλια. Το μπουζούκι, δε, το έχουν πια για διακοσμητικό στοιχείο. Είναι... μπουζουκοφάγοι.

Εχετε ζήσει μεγάλες στιγμές με τους θαυμαστές;

Ναι, είναι πολύ όμορφο συναίσθημα όταν βλέπεις πως σε θαυμάζουν και σε αγαπούν. Εχω ζήσει πολλές τέτοιες στιγμές, ωστόσο, όταν φεύγεις και πας σπίτι σου, είσαι μόνος. Κοιτάζεις τον καθρέφτη και λες «πέρασα καλά, είχα επιτυχία». Ο καθρέφτης, όμως, δεν απαντάει. Ο κόσμος με αγάπησε πολύ από τα τραγούδια μου, που μιλούν για καθημερινές καταστάσεις. Με αγαπάει διότι ταυτίζομαι με αυτόν. Βγαίνω στην πίστα, είμαι η Κατερίνα Στανίση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διαφέρω από μια γυναίκα που ερωτεύτηκε, αγάπησε και πέρασε δυσκολίες στη ζωή της.

Συνεργάζεστε πλέον με τη δισκογραφική εταιρία Real Music, και μάλιστα σας γράφει τραγούδια η Ναταλία Γερμανού!

Το επιθυμούσα από παλιά, απλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Η Ναταλία γράφει πολύ καλά και για το νέο μου άλμπουμ ήθελα λόγια γραμμένα από γυναίκα, γιατί νιώθει καλύτερα από τον άντρα. Το τραγούδι «Αλλη γυναίκα» -σε μουσική Λεωνίδα Σώζου- έχει πολύ έξυπνο και ευρηματικό στίχο, και στα lives ο κόσμος το τραγουδάει μαζί μου. Αυτό με κάνει ευτυχισμένη γιατί κυκλοφόρησε μόλις έναν μήνα πριν και δεν είχε την προώθηση που έχουν τα κομμάτια άλλων καλλιτεχνών, παρά μόνο μέσα από το διαδίκτυο.

Πριν από τέσσερα χρόνια κάνατε διαφήμιση για τα Jumbo. Το μετανιώσατε;

Οχι, γιατί μόνο καλό μου έκανε. Δεν με πρόσβαλε ούτε ως άνθρωπο ούτε ως καλλιτέχνιδα. Οποιος και να έκανε το σποτ, κάτι θα έβρισκαν να πουν. Εγώ το διασκέδασα, το καταχάρηκα και μου άρεσε πάρα πολύ το αποτέλεσμα, δήλωσε στην Espresso.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !