Jessica Hart: Μετά τον χωρισμό της από τον Σταύρο Νιάρχο συνεχίζει να έρχεται στην Ελλάδα

Unknown
0


«Ποτέ δεν υπήρξα καλύτερα»! Αυτή ήταν η απάντηση της Jessica Hart -µέσω του εκπροσώπου της- για την ψυχολογική κατάστασή της µετά τον χωρισμό της από τον Σταύρο Νιάρχο, ύστερα από επτά ολόκληρα χρόνια σχέσης. Και είναι χαρακτηριστική η απόφασή της να κάνει στροφή 180 µοιρών σε σχέση µε τη ζωή που ακολουθούσε τα τελευταία επτά χρόνια.


Τότε ήταν λιγότερο εκδηλωτική, τουλάχιστον δηµόσια, αρνούνταν πεισµατικά να µιλήσει για την προσωπική της ζωή και, ακόµα και όταν εµφανιζόταν δηµόσια, κρατούσε χαµηλούς τόνους. Οχι όµως πια, αφού εδώ και λίγο καιρό, ειδικά µετά την επιβεβαίωση του χωρισµού της από τον γοητευτικό Ελληνα κληρονόµο, βγαίνει συνεχώς, διασκεδάζει, απολαµβάνει τις διακοπές της σαν έφηβη και δηµοσιοποιεί κάθε της στιγµή στα social media, τα οποία µέχρι πρότινος χρησιµοποιούσε για τη δουλειά της και µόνο.


Σπανίως ανέβαζε φωτογραφίες της από πιο προσωπικές της στιγµές, κάτι που πλέον κάνει κατά κόρον. Μπορεί στη λιτή δήλωσή της για τον χωρισµό της από τον Σταύρο η ίδια να δήλωσε πως παραµένει φίλη µαζί του, όµως, σύµφωνα µε ξένα δηµοσιεύµατα, οι δυο τους δεν λένε ούτε «γεια», αν τύχει να συναντηθούν στα µέρη όπου συνήθιζαν να συχνάζουν. Πάντως, η τελευταία φορά που τους είδε κάποιος µαζί ήταν τον περασµένο Σεπτέµβριο, όταν έκαναν την τελευταία κοινή δηµόσια εµφάνισή τους.


Ο ξένος Τύπος θέλει το διάσηµο µοντέλο και καλλονή της Victoria’s Secret να είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και πολύ θυµωµένη µε τον πρώην αρραβωνιαστικό της. Σύµφωνα µε αυστραλιανά δηµοσιεύµατα, η εντυπωσιακή ξανθιά διέλυσε τον αρραβώνα µε τον Σταύρο, επιστρέφοντάς του το µονόπετρο που της είχε κάνει δώρο, επειδή δεν άντεχε άλλο την αναβλητικότητά του στο ζήτηµα του γάµου τους.


Παρόλο που µετά τον αρραβώνα τους το 2014 είχαν αποφασίσει ο γάµος τους να γίνει ένα εξάµηνο µετά, ο Σταύρος Νιάρχος δεν έδειχνε την ίδια προθυµία για µία τέτοια εξέλιξη στη ζωή του, κάτι που έκανε έξω φρενών την Τζέσικα Χαρτ. Γι’ αυτό και η 31χρονη καλλονή από την Αυστραλία, σύμφωνα με τη real, πήρε την απόφαση να δώσει τέλος σε αυτή τη σχέση, που -όπως πίστευε- δεν οδηγούσε πουθενά. Παρά τις φήµες, πάντως, η Τζέσικα αποδεικνύει µε τις συχνές αναρτήσεις της στο Instagram ότι περνάει πολύ καλά, ότι έχει απελευθερωθεί και πως πρωτεύοντα ρόλο για την ίδια παίζει η ανάγκη της να ζει τη ζωή της όπως η ίδια επιθυµεί, χωρίς «πρέπει» και «µη». Βγαίνει σχεδόν καθηµερινά µε φίλες της, διασκεδάζει µέχρι το πρωί, ανεβάζει βίντεο µε τις χορευτικές της ικανότητες και πάει διακοπές χωρίς να δίνει λογαριασµό σε κανέναν. Πρόσφατα, µάλιστα, ανέβασε µία φωτογραφία της µαζί µε την αδερφή της, Ασλεϊ, από τη Μύκονο, προορισµό που της είχε γνωρίσει ο πρώην σύντροφός της. Τη λάτρεψε όµως τόσο, που ακόµα και µετά τον χωρισµό τους ήθελε να την επισκεφθεί. Το ταξίδι της στη Μύκονο ήταν τόσο σύντοµο, που ελάχιστοι την αναγνώρισαν ανάµεσά τους, ενώ η ίδια -πέρα από την παραπάνω φωτογραφία µε την αδερφή της- δεν ανέβασε καµία άλλη, παρόλο που κάθε βράδυ ξενυχτούσε στα αγαπηµένα της στέκια και διασκέδαζε µέχρι το πρωί.


Πηγή: Gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !