H Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day»; Όλο το ρεπορτάζ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Εξελίξεις έχουμε από την πλευρά του Alpha και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο του "Happy Day". Μετά την προσθήκη της Φλορίντα Πετρουτσέλι φαίνεται πως έχουμε και την άφιξη της Τίνας Μεσσαροπούλου.

Η πρωινή εκπομπή με παρουσιάστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή θα κάνει την εμφάνιση της στους δέκτες μας με μία πλήρως ανανεωμένη εικόνα! Η προσθήκη της γνωστής τηλεκριτικού είναι πολύ πιθανό χωρίς να θεωρείται δεδομένη αφού εκκρεμούν κάποιες συζητήσεις ακόμα για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Η Τίνα Μεσσαροπούλου δέχτηκε κρούση και από το STAR για τη νέα πρωινή εκπομπή με τους Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου,ωστόσο η ίδια φαίνεται πως θεωρεί ότι η εκπομπή του Alpha είναι η καλύτερη επιλογή.

Βέβαια λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών της η ίδια έχει ξακαθαρίσει πως δεν θα μπορεί να έχει καθημερινή παρουσία στο "Happy Day" και για αυτό το λόγο αυτό που συζητά είναι να βρίσκεται στην παρέα της εκπομπής μόνο τις τρεις από τις πέντε μέρες της εβδομάδας.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν από τις 28 Αυγούστου και μετά που θα επιστρέψει στην Αθήνα μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η γνωστή τηλεκριτικός και δημοσιογράφος ξεχώρισε πριν δύο σεζόν με τη συμμετοχή της στα "Καλημερούδια" και ήταν το μόνο μέλος του πάνελ που είχε ουσιαστική παρουσία στην εκπομπή του Mega. Σίγουρα το πολύ δυνατό της ρεπορτάζ αλλά και η ενδιαφέρουσα της άποψη θα είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία που θα ενισχύσουν την εκπομπή του Alpha.

Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε πως πρώτο το tvnea έκανε λόγο πριν λίγες μέρες για νέο πρόσωπο-έκπληξη που αναμένεται να προστεθεί στο team του Happy Day...(δες εδώ)


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !