Game of Thrones: Τα ονόματα των πρωταγωνιστών φέρουν πλέον οι δρόμοι μιας πόλης στην Αυστραλία

Unknown
0


Τις ονομασίες των κεντρικών δρόμων άλλαξε η δημοτική αρχή της πόλης Charlemont Rise στο Geelong της Αυστραλίας, προκειμένου να χρησιμοποιήσει πλέον τα ονόματα των χαρακτήρων, αλλά και των τοποθεσιών της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones.


Stannis, Winterfell, Greyjoy, Baelish και Tywin είναι μερικά από τα νέα ονόματα των δρόμων της πόλης, με την πλειοψηφία των κατοίκων να υποδέχεται με ενθουσιασμό την κίνηση αυτή της δημοτικής αρχής, ωστόσο δεν έλειψαν και τα... παράπονα.


Ο διευθυντής του πρότζεκτ Gary Smith μίλησε στον Guardian και εξήγησε πως οι κάτοικοι της οδού Lannister, απαίτησαν να αλλάξει το όνομα του δρόμου τους γιατί δεν ήθελαν να σχετίζονται με την αιμομικτική οικογένεια που έχει διαπράξει μερικά από τα πιο φρικτά εγκλήματα στην σειρά που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.


«Το όνομα απορρίφθηκε από τους κατοίκους λόγω της σχέσης της Cersei με τον αδερφό της Jaime», είπε ο Gary Smith και δήλωσε πως η αρχή αποφάσισε να αλλάξει κατά ένα γράμμα το όνομα, μετατρέποντάς το σε «Lannaster». Όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό και στο εξής ο συγκεκριμένος δρόμος θα φέρει την ονομασία Precinct Road.


Η πιο δημοφιλής με διαφορά πάντως είναι η Snow Street, που πήρε το όνομά της από τον κεντρικό ήρωα Jon Snow. «Το μόνο λάθος που κάναμε είναι που ονομάσαμε έναν μικρό δρόμο Snow Street. Πιστεύαμε τότε πως ο Jon Snow είναι νεκρός και αυτός αναστήθηκε την επόμενη σεζόν. Είναι ο αγαπημένος όλων, έπρεπε να του δώσουμε μια μεγάλη λεωφόρο», παραδέχεται ο Smith.


Πηγή: CNN.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !