Έκλεισαν τα νέα πρόσωπα στο cast του «4 Χ 4»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Εδώ και λίγες μέρες έχει αποφασιστεί πως η νέα σειρά ,4Χ4, του Δημήτρη Αρβανίτη θα βγει τελικά στο πρώτο μισό της σεζόν, στη ζώνη 11 με 12, για 2 φορές την εβδομάδα. Πρόκειται για μία πολύ δυνατή σειρά,αφού συνδυάζει το συναίσθημα με τις κωμικές καταστάσεις και διαθέτει και ένα σενάριο που μπορεί πολύ εύκολα να "ιντριγκάρει" το τηλεοπτικό κοινό.

Πρώτο το tvnea.com σάς ενημέρωσε ότι, παρά το γεγονός πως υπάρχει έτοιμο ένα πρώτο πιλοτικό επεισόδιο με ηθοποιούς,στον ΑΝΤ1 αναζητούν άλλους ηθοποιούς για να συμπληρώσουν το cast(δες εδώ).Φαίνεται, λοιπόν, πως άρχισαν να διαρρέουν τα πρώτα ονόματα, και οι νέες προσθήκες έρχονται από τους άντρες της παρέας. Σύμφωνα με το Νewsit.gr,πρόκειται για τους Πέτρο Λαγούτη, Κωνσταντίνο Λάγκο και Ορέστη Τζιόβα ,ενώ απομένει να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και με έναν ακόμα γνωστό ηθοποιό ώστε να «κλείσει» και η αντρική βασική τετράδα. Να πούμε ότι με βάση τον πιλότο,το αντρικό 4μελές cast θα αποτελείτο από τους: Ιωάννη Παπαζήση, Δημήτρη Μακαλιά, Μάνο Παπαγιάννη και Θανάση Βισκαδουράκη.

Οι γυναίκες ηθοποιοί μένουν σταθερές στο πόστο τους ,και αναφερόμαστε στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τη Θωμαΐδα Ανδρούτσου,την Κατερίνα Μισιχρόνη και τη Νίκη Γρανά! Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι στη σειρά θα απολαύσουμε και την Κάτια Δανδουλάκη που θα έχει έναν ρόλο - έκπληξη, αλλά και αρκετούς ακόμη γνωστούς ηθοποιούς όπως τον Μιχάλη Μητρούση και τη Μαίρη Γεωργιάδου. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !