Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα που νας πέρασε μάθαμε ίσως μία από τις σημαντικότερες ειδήσεις του 2017, αντάξια με εκείνη της ανακοίνωσης του διαζυγίου Jolie-Pitt. Φυσικά για να έκανε τόσο κρότο, μόνο εκείνους θα μπορούσε να αφορά και έτσι συνέβη, αφού το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να παγώσει για λίγο το διαζύγιο του.


 Τόσο η Angelina Jolie, όσο και ο Brad Pitt έχουν μείνει κάπως στάσιμοι με το θέμα αυτό και κάπως έτσι πάτησαν ένα pause. Μάλιστα πληροφορίες του δημοσιεύματος ανέφεραν πως η 42χρονη ηθοποιός είναι διατεθειμένη ακόμη και να δεχθεί πίσω τον Brad αν εκείνος δείξει δείγματα καλής συμπεριφοράς και νηφαλιότητας.


 Κάπου εδώ όμως το «όνειρο» σταματάει, αφού ο 53χρονος ηθοποιός αρνήθηκε ο,τιδήποτε έχει να κάνει με επανασύνδεση και μάλιστα ήταν κάθετος με το θέμα αυτό. Ο Brad Pitt δεν έχει ούτε την υπομονή ούτε τον χρόνο γι’ αυτά τα παιχνίδια των media, όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος του. Επίσης θα σε απογοητεύσουμε κι’ άλλο και θα σου πούμε, πως ο ηθοποιός δήλωσε πως το διαζύγιο δεν έχει παγώσει οριστικά, απλά προχωράει λίγο πιο αργά απ’ όσο θα έπρεπε.


 Βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία έκδοσης και ο Brad δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν σκοπεύει να γυρίσει πίσω στην μητέρα των έξι του παιδιών. Κρίμα, μόνο αυτό έχουμε να πούμε γιατί η Angie το είχε πάρει πολύ ζεστά το θέμα της πιθανής επανασύνδεσης.


Πηγή: Queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]