Η απογοήτευση άργησε μια μέρα: Ο Brad Pitt αρνείται όλες τις φήμες περί επανασύνδεσης με τη JolieΝωρίτερα μέσα στην εβδομάδα που νας πέρασε μάθαμε ίσως μία από τις σημαντικότερες ειδήσεις του 2017, αντάξια με εκείνη της ανακοίνωσης του διαζυγίου Jolie-Pitt. Φυσικά για να έκανε τόσο κρότο, μόνο εκείνους θα μπορούσε να αφορά και έτσι συνέβη, αφού το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να παγώσει για λίγο το διαζύγιο του.


 Τόσο η Angelina Jolie, όσο και ο Brad Pitt έχουν μείνει κάπως στάσιμοι με το θέμα αυτό και κάπως έτσι πάτησαν ένα pause. Μάλιστα πληροφορίες του δημοσιεύματος ανέφεραν πως η 42χρονη ηθοποιός είναι διατεθειμένη ακόμη και να δεχθεί πίσω τον Brad αν εκείνος δείξει δείγματα καλής συμπεριφοράς και νηφαλιότητας.


 Κάπου εδώ όμως το «όνειρο» σταματάει, αφού ο 53χρονος ηθοποιός αρνήθηκε ο,τιδήποτε έχει να κάνει με επανασύνδεση και μάλιστα ήταν κάθετος με το θέμα αυτό. Ο Brad Pitt δεν έχει ούτε την υπομονή ούτε τον χρόνο γι’ αυτά τα παιχνίδια των media, όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος του. Επίσης θα σε απογοητεύσουμε κι’ άλλο και θα σου πούμε, πως ο ηθοποιός δήλωσε πως το διαζύγιο δεν έχει παγώσει οριστικά, απλά προχωράει λίγο πιο αργά απ’ όσο θα έπρεπε.


 Βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία έκδοσης και ο Brad δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν σκοπεύει να γυρίσει πίσω στην μητέρα των έξι του παιδιών. Κρίμα, μόνο αυτό έχουμε να πούμε γιατί η Angie το είχε πάρει πολύ ζεστά το θέμα της πιθανής επανασύνδεσης.


Πηγή: Queen.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Αλέξανδρος Ρούτας

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: