Bonnie Tyler: Στην κορυφή και πάλι χάρη στην ολική ηλιακή έκλειψη

Unknown
0

Ένα τραγούδι από τα παλιά θυμήθηκαν οι Αμερικανοί χάρη στην ολική ηλιακή έκλειψη που σημειώθηκε χθες, ύστερα από 99 χρόνια, και ήταν ορατή από 14 Πολιτείες της Αμερικής.


Πρόκειται για το «Total Eclipse of the Heart» της Bonnie Tyler που σημείωσε μεγάλη επιτυχία το 1983, και το οποίο «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση του iTunes.

Καθόλου τυχαία βέβαια αφού η ποπ σταρ της δεκαετίας του 1980 το τραγούδησε σε ένα κρουαζιερόπλοιο την ώρα της έκλειψης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έγιναν στις ΗΠΑ για το σπάνιο φυσικό φαινόμενο, μαζί με την μπάντα του Joe Jonas.

Ως αποτέλεσμα της μεγάλης δημοσιότητας που έχει πάρει η έκλειψη ηλίου ήταν το τραγούδι της 66χρονης Ουαλής τραγουδίστριας να αυξήσει τις πωλήσεις του κατά 267% στο Amazon και το άλμπουμ που το περιέχει να ανέβει στην τρίτη θέση της λίστας Movers και Shakers, εκτός από την 1η θέση του τραγουδιού στο iTunes.

«Ποτέ δεν βαριέμαι να ερμηνεύω αυτό το τραγούδι. Είναι απίστευτο και πάντα προκαλεί συναισθήματα σε όλους», σχολίασε η Bonnie Tyler.

Η τελευταία ολική έκλειψη ηλίου που έγινε ορατή από τις ΗΠΑ ήταν το 1979, ωστόσο πρόκειται για την πρώτη ολική έκλειψη μετά το 1918 που θα είναι ορατή από την μία άκρη των Ηνωμένων Πολιτειών έως την άλλη.

naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !